![]() |
![]() |
|
Pravljenje igara Programski jezici, tehnike, alatke u službi pravljenja igara... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Eh, Petko, Petko... Nisam projekte tebi ni tražio (ne treba mi kristalna klugla da mi kaže da nemaš nijedan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() Ne trebaju mi projekti ni profesionalno znanje programiranja(nisam nikakav programer niti serviram projekte ovdje) da bih znao da text RPG i punokrvni graficki RPG nisu isto,vec je ovaj prvi puno laksi,shodno tome,ne treba da se okupi studio od vise desetina ljudi da bi se to uspjesno okoncalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Starosedelac
|
![]()
Pa mislim, hello, zna i moja baba da nisu isto.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Starosedelac
|
![]()
@Dimo
Eto vidiš, sad si me delom parafrazirao, što znači da smo se razumeli/složili. Valjda. ![]() @PeTkO 'Ajde ne mrsi više tamo, nego prioni na pos'o. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Kekule Mekule
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Član
Član od: 13.10.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Počni prvo od game desing document-a jer ako nemaš plan za igru propao si u početku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni i dalje nije jasno sta je to text-based RPG?
![]() Mozda ce to liciti na neke browser based RPG igre? Al za to treba znanje i iz grafike (mislim na programiranje). Daj nam neki koncept kako to programerski mislis da uradis sve? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Član
Član od: 13.10.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Jesi počeo ti uopće. Jesi negde zapeo? I kako ćeš ti raditi text-RPG s grafičkim elementima kad koristiš iostream i ctime
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.181
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
U Borlandovom conio.h-u je bar postojao SetTextColor() i GotoXY()...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Setio sam se!!!
![]() Petko bre! Pa jos nisi nista od muzickih programa probao ili programa za produkciju. Vidis, za muziku treba da probas da naucis fruti loops i Q-Base, a za wave-ove Sound Forge. Za produkciju mozes da krenes sa premiereom, a za postprodukciju da zavrsis sa combustionom ili After Effectsom... ![]() Salu na stranu... Znam da su ti svi vec to rekli, ali ajde da ti ponovim - Sto se bre covece toliko rasipas na sve strane?! Kakav je sad to RPG? Samo ces sebe jos vise da rascerecis. Nije moja stvar, ali ti ovo najdobronamernije kazem. Pravi je trenutak da preseces i da polako postajes covek i karakter, koji ne prica mnogo, ali kad nesto kaze, to i zavrsi. Znam likove koji to nisu umeli, niti su imali snage za to i jako su lose prosli u zivotu, ma cime da su se bavili. Sta ima ti sad da slusas druge (pa i mene) oko ideja? Jel' imas oci? Jel' znas da pises? Jel' vidis svet oko sebe? Ti pitas sve druge, a jos sa sobom nisi rascistio sta hoces. Sto sebi postavljas ciljeve koje ne mozes da zavrsis? Jel' si rekao za Robot Attack, da ces da ga zavrsis, pa kud puklo, da puklo? I, sta je bilo? Otkulirao si neko vreme, video negde, mozda, neki RPG i sad oces to da radis. Dobro je to sto te inspirisu tudja, kreativna dela, tako i treba da bude. Ali znaj jedno, a to su dve stvari: 1.) Znaj svoje granice 2.) Uci od boljih od sebe 3.) Ne postavljaj sebi zadatke koje ne mozes da izvrsis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Banned
|
![]()
Od grafike u prvoj verziji igre nece biti nista jer nemamo vremena. (citaj: skola).Moci ce tek tamo posle raspusta (28. decembra)
Citat:
Citat:
2.) trudim se koliko mogu 3.) E to je kod mene problem.Ja hocu nesto sto sa svojim znanjem trenutno nemogu da napravim sve sto ja hocu.A u drugu ruku sa tim zadacima dobijam neko iskustvo i znanje makar ti zadaci za mene bili nemoguca misija |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Kekule Mekule
|
![]()
Ima gotoxy i setcolor u Dev-C++.
offtopic: vidite ovo - http://3.141592653589793238462643383...om/index1.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]()
Evo danas je trebalo da postavim igru.Ali nazalost nisam uspeo zato sto nismo stigli da je zavrsimo.Dosli smo do 60% gotove igre i onda su nastavnici i treneri pritisnuli tako da nismo mogli da zavrsimo igru.Zavrsicemo je od pocetka raspusta, tacnije od Utorka (treba da se iztreznimo od Nove godine)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Starośeđelac
|
![]()
Sta ste sa pricom uradili?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Photoshop radovi | PeTkO | 2D radovi | 1054 | 22.10.2021 18:58 |
DVD nece da reze | player1 | Kvarovi | 17 | 17.10.2006 17:55 |
Treba mi text o izlaznim uredjima | zeksa90 | Aplikativni softver | 4 | 7.9.2006 22:11 |
Lfs 2 | Electric | Simulacije vožnje | 15 | 18.7.2006 10:35 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |