![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Starosedelac
|
![]()
...I jer su ljudi, koji su radili na samoj igri imali volju da naprave neshto dobro, i jer su isti ti ljudi znali da naprave neshto dobro. Za EA nebi rekao the same...ima dobrih igara, ok je, ali damn...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Lol,fora je u tome sto EA pravi C&C,a svi misle da ga EA samo izdaje,ako vam valja TW bice vam dobar i RA3,NFS je pao tek posle MW-a sto je 9. deo NFS-a,ako RA pocne da pada tek posle 9-og dela ja cu da budem presrecan jer je ovo tek 3. deo RA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 927
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Sto se tice C&C serijala ja ga sam se nadao da cu ga ovako videti.
Tiberium je do TW (ili ti C&C3) imao odlicnu pricu i dobar izbor jedinica (pleas Tiberian Sun) a ovaj TW ima traljavu pricu malo jedinica i Scrin nisu ono cemu sam se nadao ali ajde i glupe bude imaju mozak. Red Alert serijal je po meni parodija na hladni rat i tenziju izmedju Amera i Sovieta, i ima solidnu pricu (ne tolko interesantnu pricu meni kao Tiberium), sa pregst ludih jedinica. Za Generals moram da kazem da nije pravi C&C samo zbog nacina gradnje ali ajde prica jeste teda aktuelna (Avganistam, Americki rule the world nacin), ali bas sam na Zero Hour voleo sa USA Air genralom przim neprijatelje iz vazducha ![]() A ova pucacina Tiberium najverovatnije ako nesmisle neku dobru pricu biti teska komercija (like B2142 ![]() PS: A sto se tice NfS serijal meni su svi dobri do Carbona (koji ubi boze ) a te ovaj ProStreet radije cu igrati Test Drive Unlimited. |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Član
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 74 puta na 50 poruka
|
![]() Citat:
![]() A i na kraju GDI kampanje ti im i unistavas nekakav Nerve Centar. Posle svega ovoga, meni se Scrin potpuno uklapa kao visoko-inteligentna rasa. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
Posto smo se uhvatili price s Apokalipsom da znate da ga je EA unistila.Kada malo bolje razmislim ko je bio ono apokalisa sjetim se prvo njegovog ogromnog izgleda i njgove dvije cjevi.Sjetim se da je imao na njega dva patriot misela "anti-air", a gde su mu sada
![]() ![]() "The Juggment day, Juggment day is coming, Apocalypse tank.....". A kakav ce ovaj biti? Kaoko ce se on javljati "PLASTIKA IS COMING"? ![]() ![]() ![]() ![]() Sjetite se samo ovoga: ![]() RA2 & RA3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Starosedelac
|
![]()
Definitivno, treba otici na forume za C&C i dici bunu da nam se vrati ovo:
![]() Moze, keka se malkice modifikuje, ali, everyone hoce nazad dobu staru apokalipsu *pet t3h little tankie*. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ima EA-ov forum gde ono diskutuju....samo sam zaboravio stranicu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RUSuper na korisnoj poruci: | ||
Echo (29.2.2008) |
![]() |
#330 |
Starosedelac
|
![]()
To da ce izaci expanzija to su i sami rekli a i vec je prirodno da kad EA izda neku igru obavezno izlazi expanzija u sot kracem roku.
A malo bi bilo glupo da u orginalnoj igricu Apokalispa nebude, ili nedaj boze da izgleda toliko glupo, a posle je ubace u expanziju... nemoz tako da ide, ipak je to Main Weapon of Destruction (MWD). |
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Član
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 74 puta na 50 poruka
|
![]()
Jel' si na ovaj forum mislio?
Ako onaj plastikenac bude apokalipsa, ne znam sta da kazem, a da prekrijem da nisam bas zadovoljan novim dizajnom. Bune se i na zvanicnom forumu. Valjda ce da ga dorade malo. btw. Ladno nema prizma tehnologije jer nema ni Ajnstajna! Inace ja sam igrao sa saveznicima tako da pretpostavljate koliko sam zadovoljan tom glupavom odlukom... Citam sada njihov forum i vecina ljudi kao srecna zbog toga... Ne shvatam, dal' sam se samo ja lozio na tu prizmu ili je fora u necem drugom? Posle svega ovog sto smo videli, posle svih ovih informacija i slika, treba se lepo opustiti i ne obracati vise paznju na RA3 sve dok ne izadje. Treba ga, po svemu sudeci, prihvatiti kao Red Alert 3, a ne kao unapredjenu 3D verziju Red Alert Dvojke, kako bi mnogi (nostalgicari) zeleli. Sada glavnu nadu polazem u Transformerse... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Echo na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (29.2.2008) |
![]() |
#332 |
Starosedelac
|
![]()
Kaka im je fora da uzmu ono shto je vajalo, izoble ga, preliju plastikom, iseku delove koji su palili masu, i tako serviraju istoj? Ne kontam. Bolje da to urade onako kako treba, ipak ovo je Red Alert
![]() EDIT, sada sam chitao na forumu EA, jako puno njih je "pljuvalo" po dizajnu apokalipse, i na 9-toj strani treada, oglasio se lik iz game staff-a i rekao da je "point taken" i da ce se apokalipsa redizajnirati da vishe lichi na onu iz RA2-ke ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: Inuyasha (29.2.2008 u 2:47) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Inuyasha na korisnoj poruci: | ||
zokocx (29.2.2008) |
![]() |
#333 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ljudi neznam sto svi zelimo ono kako je bilo nekada davno,treba malo menjati stvari pa makar se one menjale i na gore,ispravice se vi svi zelite da bude sve kao u RA2 pa ako bude tako zasto se onda zove RA3,nezelite naravno da sve bude kao u RA2 ali vecinu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Starosedelac
|
![]()
Nope, mi samo hocemo da taj Ra3 izgleda normalno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Deo inventara foruma
|
![]() The evolution of C&C towards Red Alert came partly because Westwood simply didn't want to wait another two or three years to ship another game - the bastard-hard Covert Ops expansion not quite plugging the gap.Tis a good read...check it out HERE. Ja nisam nista shavtio.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]() Citat:
Шта то би? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Starosedelac
|
![]()
Moraju da se malo ugledaju na konkurenciju, neznam da li ste malo pratili SC2 forum tamo su ladno vec sami dizajneri otvorili temu o Mothershipu (onom sto imaju Protos) kao uvezi dizajna ali glavno je bilo balans.
Zato ako ovako nastave izgleda da ce biti odlicna igra... jer steta bi bila da bude prosecna jer onda ce Star Craft 2 obrisati patos sa RA3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Deo inventara foruma
|
![]()
EXTAR VIJESTI:
Sada sam procitao da nece raditi RA3 isti tim koji je previo CNC3. ![]() ![]() ![]() ![]() Units Allied: - Tanya -Apollo: A lighting-fast jet best used against bombers -Century: Carpet bombing aircraft, quite ineffective in air-to-air combat -Cyrocopter: A propelled scouting/spying unit. Its ability to spot cloaked enemies is currently under discussion -Mirage tank: Now with a wider array of holographs, making it more useful outside forests -Unnamed light tank as seen in screenshots: Is able to concentrate its radar-beams to be used as a scouting unit -Unnamed heavy cruiser: Amphibious -Trained dogs, which stun enemies with their barking -Shotgunner. Slow, but with a shielding ability Soviet: -Commando (Supposedly armed with a tesla-gun) - The Akula, a submarine which isn’t merely deadly against ships, but is able to train divers as well -The Bullfrog transport ship doesn’t have to set shore, its able to “shoot” out the units it’s carrying - Mobile V4, with the new ability to swim, but its main draw point is the precise and area-effective attack. Very slow unit. -Stingray Nasad, a small and fast tesla-launching boat ![]() -Kirov -Tesla walker -Armored bear (Made out to be a polar bear in the article, which is doubtful in my opinion) ![]() ![]() - Apocalypse tank -Machinegunner, fast and lightly armoured. Empire of the rising sun: -Commando -The Seawing bomber is able to transform into a submarine simply by falling into the water (ja sam mislio da je to ovaj bomber) - Tsunami, a water-affin tank which is both heavily armoured and powerful, although slower on land than in water. Graphics -Nearly 60% of the Sage engine’s code was rewritten for Red Alert 3, and the screenshots don’t represent the visual quality well, as they are from an alpha-build of the game and still worked on. Most attention went to the water (Now with splash animation! :P), demolition, animations, respectively to keep RA3 true to RA2s light-hearted style. This goes for the Japanese faction too. Misc -Game menu is cartoonish and quite moody, with a great soundtrack to boot ![]() -Neil Young, head of the studio, mentioned that an SC2 designer worked on RA3 before he left for Blizzard. Now who’s right, Mr. Young or Apoc, who denied this bit? -2 super weapons per faction are planned ![]() FMVs -Seen scenes: Marching allied soldiers, a Russian general shouting, a cold, calculating Japanese general giving orders. ![]() -Stylised and humorous.Sta bice nesto smjesno? ![]() -Allegedly not as overacted as in Tiberium Wars. I ovo zdnje Yurija nece biti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Isko na korisnoj poruci: | ||
ramsir (2.3.2008) |
![]() |
#340 |
Deo inventara foruma
|
![]() Pojavio sam se ja tamo pa se uplasise od mene. ![]() ![]() E sada postaje opasno....I prica ide ovako, u RA1 se desio WWI, u RA2 se desio WWII.A sada se vracu sovjeti u proslost i pocinje WWII koji se nije desio.I kada se malo razmisli znaci Yuri je tada bio ziv.... Poslednja ispravka: Isko (29.2.2008 u 10:48) Razlog: dodatak |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
red alert, rts |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Red Alert 2 - Yuri's revenge | 3dM@niak | Strateške igre | 115 | 10.10.2021 18:03 |
Red Alert | Inuyasha | Strateške igre | 229 | 11.8.2015 17:08 |
VIRUS ALERT! (administracija ugrožena, pomagajte!) | jonathan | Zaštita | 26 | 14.12.2008 19:57 |
Windows Security Alert (Ma vazi...) | gently | Zaštita | 4 | 11.1.2008 22:41 |
Red Alert 2 na Wireless internetu | Paki CFC | Mrežne igre | 0 | 17.10.2007 14:42 |