![]() |
![]() |
![]() |
#2541 | |
Član
Član od: 13.12.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 9 puta na 8 poruka
|
![]() Citat:
upravo razgovaram sa nekim likom , on kaze da mu se prikljucimo , ja idem start game , pa local area network i tamo nema nijedn sobe , kako da mu se prikljucim? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2542 |
Starosedelac
|
![]()
Kako to...koji su mu kaunteri?...to mozda sad u novoj doti mada i to ne verujem...ma bre on se krije iza invisa da baci prvu (najbolju magiju) ,ajde onaj blinak ,treca nije toliko jaka (bila bi da je pure) ,malo hp-a , dps koji nije bas zavidan ,sem prve nema diseable , ako pocnu da ga otkrivaju na vreme pukao je...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2544 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2545 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2546 | |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]() Citat:
Prestani da spamujesh, ako ti treba pomotj, obrati se nekom preko PP-a, ovo je tema posvetjena Doti a ne nekom klincu koji ne zna kako da upali Garenu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2547 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2548 |
Starosedelac
|
![]()
hmm,da u pravu si , + purge mu je extra diseable na prvu....ma znam to ,al mozes da se kladis da ce da padne buff na anti ww iteme...nikad nisam rekao da ne znam da igram sa njim ,samo znam da za sve ovo vreme koje igram dotu riki u situaciji protiv mene nije vredeo nicemu ,iako su ga igrali i igraci bolji od mene .. nova dota , jbg ,ne mog pratim novu modu , old school player ... nekad je dota zavislila od skila , danas od farma ,a svaka susa danas zna last hit i deny ... jos mega nerf na jedine heroje koje sam ikada postovao (int) ,novi balans ... novi itemi (hood,assault...prvenstveno) ... nova dota , nema skilled/pro/ludih/extra poteza , samo gledaju da se nafarmaju ... svaki nook vise ne vredi pored bottle ,tango ,hood ,potiona .... meh , pocecu da igram 6,39 ... mozda ce skill imati smisla...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2549 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2550 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2551 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2552 |
Član
Član od: 4.2.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 84 puta na 47 poruka
|
![]()
Kako da pokrenem Frozen Throne??Imam ikonicu ali ne znam sta da radim!!!Pomozite plz!!!
Poslednja ispravka: Jkovla (8.1.2009 u 0:09) Razlog: Hvala mc sad sam jos blizi cilju |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Jkovla na korisnoj poruci: | ||
LunaticRS (8.1.2009) |
![]() |
#2553 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 1.508 puta na 1.040 poruka
|
![]()
To je bar lako. Ako hoćeš da upališ nešto treba ti samo upaljač.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2554 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2556 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 1.508 puta na 1.040 poruka
|
![]()
@Prestige - Zaboravio je Jkovla da stavi smiley (sarcastic one)
@Cyb0rg - Upadaj na ebnet, reko luna da oće da ti bude mentor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2557 | ||||||||
Starosedelac
|
![]() Citat:
lijepo sam objasnio da kad bacish ulty postajesh nevidljiv chak iako to ne izlgeda tako...mozesh 31 sec da udarash, a da ti bash niko nishta ne moze jer te ne vide... Citat:
![]() Citat:
gordon shto si na kraj srca...tako mlad, tako veliki nob...da nob... kao prvo eno ga nashli se h.s.z. i gordon... imaju zajednichku spiku... rekao sam ja da vi treba da igrate malo 1v1 da steknete exp...tu ste negdje... ja ne smaram niti trolujem, ali zato mnogo goblinujem... ja se ponasham sasvim normalno... nadji jos 1 koji ce da kaze da nisam normalan pa da i bude relevantno... (ako se neko javi upucacu ga dvocjevkom) molim moderatore da regulishu ovo poslednje, a nije igranje dote... pomislice ljudi svashta... gordone nemoj da si nub, opusti se malo... idi popi sok... Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
SK DOTA NEDJELJA 15-00 SK DOTA NEDJELJA 15-00 SK DOTA NEDJELJA 15-00 igramo na ebnetu jer svi imamo tamo acc plus bot znachi no lag nor delay nor spikes...dobra stvar je da ako nas bude falilo cu zovem svoje nindze... |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2558 |
Starosedelac
|
![]()
omg koliki post...veci nisam vidio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2559 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
old school player = lane control player ... ko zna dal si ti tad uopste igrao dotu.... ono, ako ne mozes na mene ,mojne se siris kad ste tu 5orica a ja jedan....era bd-a ... lich > cela dota ... ne secas se? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Član
|
![]()
bez warcraft 3 Reing of Chaos na mozes da pustis warcraft 3 frozen throne , a ako imas warcraft 3 Reing of Chaosi warcraft 3 frozen throne , a ne mozes da pustis warcraft 3 ftozen throne onda ti treba ili patch ili crack za tu igricu . kada si to sve zavrsio onda upali warcraft 3 frozen throne i trebalo bi da ti radi . ako ne znas da krekujes igricu pitaj tvog nekog druga koji zna da krekuje igricu , pa da ti on pomogne .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA All-stars | Lucic Nemanja | Online susreti | 79 | 14.6.2009 22:48 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Dota i Kanter | skorpius | Akcione igre | 24 | 23.11.2006 6:55 |