Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Mrežne igre Multi-player igre

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 7.1.2009, 19:37   #2541
h.z.s.
Član

Član od: 13.12.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 9 puta na 8 poruka
Određen forumom Re: DotA

Citat:
Gordon Freeman kaže: Pregled poruke
lol ,cekas da neko kreira , to se dogovarate u sobi ,pitas any game? i onda ti oni odgoveore i tako to...znaci nema igre u local area network dok neko ne kreira...

upravo razgovaram sa nekim likom , on kaze da mu se prikljucimo , ja idem start game , pa local area network i tamo nema nijedn sobe , kako da mu se prikljucim?
h.z.s. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.1.2009, 19:42   #2542
Gordon Freeman
Starosedelac

Član od: 19.1.2007.
Zahvalnice: 712
Zahvaljeno 413 puta na 230 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Gordon Freeman

Citat:
GrimReaper kaže: Pregled poruke
Onda nemoj da tvrdish neshto shto nema blage veze ako vetj ne znash, kako mozhesh da kazhesh za Rikija da je *****e kad samo pubove igrash? (a i pubove sabija inache, prosto ima suvishe malo countera za njega)
Kako to...koji su mu kaunteri?...to mozda sad u novoj doti mada i to ne verujem...ma bre on se krije iza invisa da baci prvu (najbolju magiju) ,ajde onaj blinak ,treca nije toliko jaka (bila bi da je pure) ,malo hp-a , dps koji nije bas zavidan ,sem prve nema diseable , ako pocnu da ga otkrivaju na vreme pukao je...
Gordon Freeman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.1.2009, 19:43   #2543
Gordon Freeman
Starosedelac

Citat:
h.z.s. kaže: Pregled poruke
upravo razgovaram sa nekim likom , on kaze da mu se prikljucimo , ja idem start game , pa local area network i tamo nema nijedn sobe , kako da mu se prikljucim?
i ne treba da ima sobe ,treba da pise igra i ime tog lika sto je kreirao...
Stara 7.1.2009, 19:47   #2544
h.z.s.
Član

Citat:
i ne treba da ima sobe ,treba da pise igra i ime tog lika sto je kreirao...

ali ni to ne pise .
Stara 7.1.2009, 19:49   #2545
Gordon Freeman
Starosedelac

Citat:
ali ni to ne pise .
onda nadji njegovo ima na spisku desno u prozoru garena ,deslni klik pa tunnel , ako ga opet ne vidis onda nije kreirao...
Stara 7.1.2009, 19:56   #2546
GrimReaper
Starosedelac

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka

Citat:
Kako to...koji su mu kaunteri?...to mozda sad u novoj doti mada i to ne verujem...ma bre on se krije iza invisa da baci prvu (najbolju magiju) ,ajde onaj blinak ,treca nije toliko jaka (bila bi da je pure) ,malo hp-a , dps koji nije bas zavidan ,sem prve nema diseable , ako pocnu da ga otkrivaju na vreme pukao je...
Rofl. Jedina 2 heroja koja ga direktno counteruju su Slardar i Gondar, sentry wardovi su nerfovani (kratje traju i manji aoe) pa je to bio direktan buff za Rikija, Smoke Screen je jedna od najboljih magija na celoj mapi narochito u paru s nekim disable-ovima (kojih je, naravno, tim pun u klanskom mechu), Blink ga stvara iza ledja protivnika i samim tim automatski pokretje Backstab koji je kao 100% 2x crit ako mu sklapash samo +agi iteme (shto i treba) a josh je i magic dmg, takodje, chim mu sastavish diffusal mozhesh da gankujesh po celoj mapi, teshko te je otkriti jer si nonstop nevidljiv a Smoke + Purge je zlo, etc. Ako ne znash da ga igrash, ne znachi da je sran*e, uostalom, pogledaj malo pro replayeve, u svim partijama Riki je ili banovan ili pikovan.

Citat:
ali ni to ne pise .
Prestani da spamujesh, ako ti treba pomotj, obrati se nekom preko PP-a, ovo je tema posvetjena Doti a ne nekom klincu koji ne zna kako da upali Garenu.
GrimReaper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.1.2009, 20:01   #2547
h.z.s.
Član

Citat:
onda nadji njegovo ima na spisku desno u prozoru garena ,deslni klik pa tunnel , ako ga opet ne vidis onda nije kreirao...

isao sam desni klik pa tunel i nece ali tu u desnom prozoru ima oko 100 imena , kako da znam koje je pravo?
Stara 7.1.2009, 20:05   #2548
Gordon Freeman
Starosedelac

hmm,da u pravu si , + purge mu je extra diseable na prvu....ma znam to ,al mozes da se kladis da ce da padne buff na anti ww iteme...nikad nisam rekao da ne znam da igram sa njim ,samo znam da za sve ovo vreme koje igram dotu riki u situaciji protiv mene nije vredeo nicemu ,iako su ga igrali i igraci bolji od mene .. nova dota , jbg ,ne mog pratim novu modu , old school player ... nekad je dota zavislila od skila , danas od farma ,a svaka susa danas zna last hit i deny ... jos mega nerf na jedine heroje koje sam ikada postovao (int) ,novi balans ... novi itemi (hood,assault...prvenstveno) ... nova dota , nema skilled/pro/ludih/extra poteza , samo gledaju da se nafarmaju ... svaki nook vise ne vredi pored bottle ,tango ,hood ,potiona .... meh , pocecu da igram 6,39 ... mozda ce skill imati smisla...
Stara 7.1.2009, 20:06   #2549
Gordon Freeman
Starosedelac

Citat:
isao sam desni klik pa tunel i nece ali tu u desnom prozoru ima oko 100 imena , kako da znam koje je pravo?
pitas sine ,pitas .... pitas ko je host ...

ako posle ovoga nisi skapirao , sacekaj da napunis nekih 15.tak godina pre nego sto pocnes da igras dotu...
Stara 7.1.2009, 20:29   #2550
h.z.s.
Član

Citat:
neko mi napise da je kreirao , ja odem desni klik pa tunel ali se tad nista ne desi , sta bi trebalo da se desi?
Stara 7.1.2009, 20:42   #2551
Gordon Freeman
Starosedelac

Citat:
neko mi napise da je kreirao , ja odem desni klik pa tunel ali se tad nista ne desi , sta bi trebalo da se desi?
da nadje 3 tunela .... pitaj nekog komsiju drugara da ti bolje objasni ,lakse je uzivo nego ovako...
Stara 7.1.2009, 23:37   #2552
Jkovla
Član

Član od: 4.2.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 84 puta na 47 poruka

Kako da pokrenem Frozen Throne??Imam ikonicu ali ne znam sta da radim!!!Pomozite plz!!!

Poslednja ispravka: Jkovla (8.1.2009 u 0:09) Razlog: Hvala mc sad sam jos blizi cilju
Jkovla je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Jkovla na korisnoj poruci:
LunaticRS (8.1.2009)
Stara 8.1.2009, 0:04   #2553
M.C.
Deo inventara foruma

Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 1.508 puta na 1.040 poruka

To je bar lako. Ako hoćeš da upališ nešto treba ti samo upaljač.
M.C. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.1.2009, 3:31   #2554
La.Prestige
Starosedelac

Član od: 24.8.2008.
Zahvalnice: 634
Zahvaljeno 461 puta na 290 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku La.Prestige Slanje poruke preko AIM-a korisniku La.Prestige Slanje poruke preko MSN-a korisniku La.Prestige Slanje poruke preko Yahooa korisniku La.Prestige Slanje poruke preko Skypea korisniku La.Prestige

Citat:
Jkovla kaže: Pregled poruke
Kako da pokrenem Frozen Throne??Imam ikonicu ali ne znam sta da radim!!!Pomozite plz!!!
Samo klikneš mišem na nju.

Reci ako ti izbaci neki error.
La.Prestige je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.1.2009, 4:23   #2555
Cyb0rg
Član

Član od: 8.12.2008.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 81 puta na 44 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku Cyb0rg

Ocemo de se dpgovorimo za dotu sada sam slobodan u poslednje vreme so lets rock and roll
Cyb0rg je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cyb0rg na korisnoj poruci:
LunaticRS (8.1.2009)
Stara 8.1.2009, 6:36   #2556
M.C.
Deo inventara foruma

Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 1.508 puta na 1.040 poruka

@Prestige - Zaboravio je Jkovla da stavi smiley (sarcastic one)
@Cyb0rg - Upadaj na ebnet, reko luna da oće da ti bude mentor.
M.C. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.1.2009, 8:18   #2557
LunaticRS
Starosedelac

Član od: 1.11.2006.
Zahvalnice: 317
Zahvaljeno 77 puta na 63 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku LunaticRS

Citat:
Splendid kaže: Pregled poruke
Gondarov ulti se zove track i on sluzi za pracenje neprijatelja. NE DAJE nevidljivost vec dodaje movement speed Gondaru, sposobnost da vidi one nevidljive koji su usli u ww posle bacenog track-a i donosi Gondaru bonus gold posto heroj bude ubijen (bounty)!
Steta sto sam formatirao ceo hard imao sam replay sa 3x triple kill i nekoliko double killa...
omg zasto lazesh za gondarov ulty?
lijepo sam objasnio da kad bacish ulty postajesh nevidljiv chak iako to ne izlgeda tako...mozesh 31 sec da udarash, a da ti bash niko nishta ne moze jer te ne vide...

Citat:
BigPimPin kaže: Pregled poruke
Vidi se da to nisi odavno uradio smanjen je taj broj cekundi sa 23 na 20,jer su mnogi (poput mene recimo) sa gondarom i njegovim ultijem stalno radili to jednostavno niko ne moze da ga stun-uje ili zaustavi jer kad ukljuci ulti udara i nevidljiv je...A i odmah da vam kazem gem i dust ne pomazu isto,jer kad gondar pridje blizu tog heroja koji nosi gem on ga nekao spali i taj heroj umre..koliko sam puta ispao tako i stalno kupovao gem...zato svi prvo trce da uzmu gondara,a i idealan je heroj za 2v2.
Ja sam recimo sa gondarom dobio Lunatica,tad sam prvi put igrao dotu u zivotu,a on je igrao vec 4 godine.Tako da to nema veze,bitno je samo da se dobro zaletis na ma bilo kojeg heroja i ima da radish massacre tj. 5 ubistava za 20sec...i zvizhduces okolo po kaficima i klubovima sa tom kintom
kakva notorna laz ovo boldovano... ili mozda mislish da ako tvoj tim dobije moj da si ti onda mene dobio...ako 'oces tako ja sam tebe do sad dobio 267 puta, a ti mene 7...

Citat:
Pera je bio najjaci pusher u igri...(za mana leak se slazem ,vrh je sad..)

Riki je busan *****

igrao si toliko samnom da shvatis da ne kapiram ja bas tismku igru..

1.NE smaraj!!!
2.Ne troluj
3.NE koristi moj mejl da bi pravio gluposti ,nekima od nas internet sluzi za nesto malkice vise od zamlacivalnja dotom...
4.Ako vec nisi normalan ,probaj da se tako ponasas!
i vec ozbiljno dobijam potrebu da peglam kad vidim neki tvoj post....

Skini sa sajta 22.garena.com ,samo instaliraj ,imace tamo kako da napravis akaunt i uzivaj , worcraft RPG izaberes nadjes neku evropsku sobu i uzivas...

btw djolewstcst@hotmail.com je moja mejl adresa (pogledaj u profilu) ,lunatikova pise u njegovom profilu ,ali tesko da ces da ga nadjes posto covek ili se drogira ili igra dotu sto mu izadjer na isto...

gordon shto si na kraj srca...tako mlad, tako veliki nob...da nob...
kao prvo eno ga nashli se h.s.z. i gordon... imaju zajednichku spiku... rekao sam ja da vi treba da igrate malo 1v1 da steknete exp...tu ste negdje...

ja ne smaram niti trolujem, ali zato mnogo goblinujem...
ja se ponasham sasvim normalno...
nadji jos 1 koji ce da kaze da nisam normalan pa da i bude relevantno...
(ako se neko javi upucacu ga dvocjevkom)

molim moderatore da regulishu ovo poslednje, a nije igranje dote... pomislice ljudi svashta...

gordone nemoj da si nub, opusti se malo... idi popi sok...

Citat:
GrimReaper kaže: Pregled poruke
Onda nemoj da tvrdish neshto shto nema blage veze ako vetj ne znash, kako mozhesh da kazhesh za Rikija da je *****e kad samo pubove igrash? (a i pubove sabija inache, prosto ima suvishe malo countera za njega)
riki je toliko jak da je onako mali jachi i od erika kad pojede bananu...

Citat:
ahahahahahahahah... makso vrati mi onu dugu devetku shto sam ti dao da upucash hooligana... treba mi da roknem gordona... shiri jeres...

Citat:
hmm,da u pravu si , + purge mu je extra diseable na prvu....ma znam to ,al mozes da se kladis da ce da padne buff na anti ww iteme...nikad nisam rekao da ne znam da igram sa njim ,samo znam da za sve ovo vreme koje igram dotu riki u situaciji protiv mene nije vredeo nicemu ,iako su ga igrali i igraci bolji od mene .. nova dota , jbg ,ne mog pratim novu modu , old school player ... nekad je dota zavislila od skila , danas od farma ,a svaka susa danas zna last hit i deny ... jos mega nerf na jedine heroje koje sam ikada postovao (int) ,novi balans ... novi itemi (hood,assault...prvenstveno) ... nova dota , nema skilled/pro/ludih/extra poteza , samo gledaju da se nafarmaju ... svaki nook vise ne vredi pored bottle ,tango ,hood ,potiona .... meh , pocecu da igram 6,39 ... mozda ce skill imati smisla...
ahahhahahah... old school player... odoh da udarim glavom od zid...nije mi dobro... sad me zabolio stomak... cjepam se...

Citat:
moj chovjek...

Citat:
Cyb0rg kaže: Pregled poruke
Ocemo de se dpgovorimo za dotu sada sam slobodan u poslednje vreme so lets rock and roll
moj chovjek...ocemo kibi brate...chitaj pazljivo...

SK DOTA NEDJELJA 15-00
SK DOTA NEDJELJA 15-00
SK DOTA NEDJELJA 15-00

igramo na ebnetu jer svi imamo tamo acc plus bot znachi no lag nor delay nor spikes...dobra stvar je da ako nas bude falilo cu zovem svoje nindze...
LunaticRS je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.1.2009, 8:19   #2558
LunaticRS
Starosedelac

Član od: 1.11.2006.
Zahvalnice: 317
Zahvaljeno 77 puta na 63 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku LunaticRS

omg koliki post...veci nisam vidio...
LunaticRS je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.1.2009, 9:56   #2559
Gordon Freeman
Starosedelac

Citat:
LunaticRS kaže: Pregled poruke

ja ne smaram niti trolujem, ali zato mnogo goblinujem...
ja se ponasham sasvim normalno...

gordone nemoj da si nub, opusti se malo... idi popi sok...

ahahhahahah... old school player... odoh da udarim glavom od zid...nije mi dobro... sad me zabolio stomak... cjepam se...
normalno? = kao debil? (daj bre odrasti ,imas 25 godina ponasas se ko onaj mali mike ,a najgore je sto makar on zna de tera..)

old school player = lane control player ... ko zna dal si ti tad uopste igrao dotu....

ono, ako ne mozes na mene ,mojne se siris kad ste tu 5orica a ja jedan....era bd-a ... lich > cela dota ... ne secas se?
Stara 8.1.2009, 11:26   #2560
h.z.s.
Član

Citat:
bez warcraft 3 Reing of Chaos na mozes da pustis warcraft 3 frozen throne , a ako imas warcraft 3 Reing of Chaosi warcraft 3 frozen throne , a ne mozes da pustis warcraft 3 ftozen throne onda ti treba ili patch ili crack za tu igricu . kada si to sve zavrsio onda upali warcraft 3 frozen throne i trebalo bi da ti radi . ako ne znas da krekujes igricu pitaj tvog nekog druga koji zna da krekuje igricu , pa da ti on pomogne .
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku h.z.s. na korisnoj poruci:
Jkovla (9.1.2009), LunaticRS (9.1.2009)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
dota

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
DotA All-stars Lucic Nemanja Online susreti 79 14.6.2009 22:48
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition Adonai037 Mrežne igre 5 1.8.2007 2:03
Dota i Kanter skorpius Akcione igre 24 23.11.2006 6:55

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 10:05.