![]() |
![]() |
|
„Ja, igrač!” Da li se slažete sa Kuzmom? |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#181 | |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Član
Član od: 4.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 7 puta na jednoj poruci
|
![]()
Кузма рече да ће све што добију дићи на фтп, да сви могу да преузму.
Живи били, па видели ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Član
|
![]()
Unapred se radujem !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Član
Član od: 12.1.2007.
Zahvalnice: 271
Zahvaljeno 74 puta na 49 poruka
|
![]()
Secam se da sam odrastao uz te crtace
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Novi član
Član od: 25.4.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Edit: А јел би мог'о неко да ми објасни како то са тог фтп може да се скида? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]()
Pazi, bitna je sinhronizacija, a ne sami crtaci. Svako moze da skine crtani film bez nase sinhronizacije, ali problem je naci staru sinhronizaciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Novi član
Član od: 25.4.2006.
|
![]()
Master Neo хехе, па о томе и причам. Да ли је бар неки цртани већ постављен? И ако (тј. КАДА) буду постављени, како ја могу да скидам те цртане?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
Narode nisam pratio ovu temu redovno, tj. odavno. Ne znam sta se desava i da budem iskren ne cita mi se prethodnih xxx strana jer sam ionako zapao u frku s vremenom zbog kompa...
Stvar je u tome da sam dosao do neki crtaca, starijih, nasa sihronizacija, evo spiska \/ a vi mi recite jel ima vajde da ja to negde uploadujem i gde? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Novi član
Član od: 18.3.2007.
|
![]()
Ljudi nemam nista protiv Transformersa, Nindzi i ostalih junaka koji oruzjem i nasiljem isteruju pravdu na ovom svetu ali ja sam ipak od onih koji navijaju za stare dobre junake poput Sport Billy-ja i Strumpfova. Stariji ce se sigurno setiti i Gargamela, Azraela i strumfete... i svih ostalih junaka koji se za razliku od danasnjih nisu borili oruzjem protiv nepravde, vec dobrim delima, duhovitoscu i snalazljivoscu. U tim crtacima je preovladavala ljubav i spokoj... Nemojte pogresno da me shvatite ali mislim da od raznih humanitarnih predloga tipa: "daj da stavimo na razmenu" ili "poslacemo sve filmove tu i tu..." - na kraju nema nista. Iskreno bih zeleo da moja trogodisnja cerka raste uz crtace koje sam naveo pa vas molim...ako bilo ko od vas ima makar i jednu epizodu starih Strumpfova neka mi javi - placam debelo. Mail ili telefon trazite slobodno. Hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Novi član
Član od: 29.12.2005.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Andro, poseti www.crtaci.org Pronaci ces dosta crtaca za download . Medju ostalima i strumfove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Johnny kaže:
A zasto kasete imaju veliku vrednost? Vremenom ce da propadnu, DVD je lakse sacuvati. -------------------------------------------------------------------------- Pazi ovako,postoji nesto sto se zove zal za dobrim starim vremenima,a i schmek kako rece Roronoa Zoro,a autenticna dobra stara vremena su sacuvana na VHS trakama,koje (nas) podsjecaju na vikende uz palacinke, mlijeko i omiljeni crtac...Istina je da DVD lakse sacuvava,ali to bi bilo isto kao kad bi ja rekao mojoj baki: ej bako vidis ovu fotku tebe i deke od prije 60 godina,oces da ti je sredim u fotosopu...priznaj da ne bi imalo nikakvog smeka...zar ne? (ala sam ovo dobro rekao,svaka mi cast) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Veteran
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 155 puta na 64 poruka
|
![]()
Pa jeste, ali ne mozes ziveti u proslosti... To je kao da si rekao da jos koristis b&w televizor.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Ima li ista od tog FTP servera sa crtacima...? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Novi član
Član od: 31.8.2006.
|
![]()
Izgleda da nema nista. Za one koji su i dalje raspolozeni da pomognu, ucestvuju i daju svoj doprinos u spasavanju starih crtaca od zaborava neka prosetaju do
www.crtaci.info tamo se radi punom parom na ovome. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Starosedelac
Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 284
Zahvaljeno 155 puta na 120 poruka
|
![]()
pazi, meni su ovi novi crtaći na CN super. Samo što ja imam skoro 30 godina
![]() za klince su već previše... A nemam ništa staro da bih pomogao u akciji, jbg |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Član
|
![]()
Da li je moguce da se ljudi ovoliko zaludjuju prosecnim tekstovima, presusenog Kuzmanovica?
Covek je samo napisao tekst o stvarima koje se desavaju na netu. Vec par meseci traje potera za tim crtacima, ne znam otkud, ali eto... Verovatno se svima zgadio Izzy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]()
Potera je i krenula nakon Kuzminog teksta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Član
Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 277
Zahvaljeno 126 puta na 62 poruka
|
![]() Citat:
E sad, scena je sledeća: Zavezala deca dadilji povez preko očiju, Džoni ih gleda, pa ona sad kreće da ih traži po kući i izbacuje sledeći komentar: "Wow... Blindfolding game. I can't remember when was the last time I've been blindfolded. Oh yeah... Hihihihi... I remember..." Mislim, strava je fora ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|