![]() |
|
|
|||||||
| Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
| Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 19.11.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
Da li valja particionisati samo deo diska, a drugi ostaviti ne particionisan? Imam nameru da polovinu harda od 1Tb particionišem prema trenutnim potrebama, a onu drugu polovinu da stoji tako dok ne popunim prvu i onda je podelim kako mi tada bude odgovaralo? Da li to smeta hard disku ili mu je sasvim svejedno?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
nikondžija
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 184 puta na 111 poruka
|
Potpuno nebitno za hard disk. Jedino je šteta ako duže vremena ne koristiš veći deo diska. Vreme mu ide, treba ga maksimalno iskoristiti za njegov radni vek.
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dbaja na korisnoj poruci: | ||
atomic (31.1.2010) | ||
|
|
#3 |
|
Član
Član od: 19.11.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
Hvala na odgovoru. Bojim se da će biti poluprazan do kraja radnog veka. Nisam imao realne potrebe za tolikim hardom, ali to je ono kada te povuče da za malo više novca dobiješ duplo veći hard.
![]() Inače, koristim ga kao eksterni za storage. Stavio sam na njega šta sam imao, odložio ga na sigurno i ko zna kad ću ga opet uključiti. ![]() U pitanju je samsungov EcoGreen F2 HD103SI |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 123 puta na 89 poruka
|
To tako samo izgleda na prvi pogled. Ja sam imao hard od 5 GB, pa sam mislio kad kupim 80 to će biti WOW. Pa se popunio i taj, pa sam kupio još jedan od 80. Pa se in on popunio. Pa sam kupio od 320. Mislio sam to će da mi traje 100 godina. Sad je i on pun. Evo sad sam za novu konfu kupio Samsung F3 1TB, videćemo koliko će da bude prazan.
Programi su sve veći, fotografije digitalaca sve veće, sve više snimamo video fajlove, radimo capture TV programa... Sve to traži silan prostor na hardu, nije to samo download. Osim toga, sve više ljudi odlučuje da batali DVD i da kupi dodatni hard. Em brže, em jeftinije izađe kad izračunaš. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Član
Član od: 25.9.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
ma i 2 TB je malo
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Particionisanje diska na kojem radi W7 64-bit build 7100 | BORG | Operativni sistemi | 2 | 28.8.2009 13:07 |
| Particionisanje pod win x64... | beatoperator | Nosači podataka | 0 | 12.6.2008 22:46 |
| hard disk particionisanje... | PixelTerror | Aplikativni softver | 10 | 13.8.2007 1:12 |
| Koji prog za particionisanje?... | cages | Nosači podataka | 17 | 23.10.2006 20:17 |
| Particionisanje diska sa live cd-a? | cages | Slobodni operativni sistemi | 10 | 30.9.2006 17:18 |