![]() |
|
|
|||||||
| Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
| Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Novi član
Član od: 18.4.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
kakva su vasa iskustvo sa asus xonar ds/d1/dx karticama?
Kakve su u odnosu na creative kartice odgovarajuceg cenovnog ranga? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Penzioner
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 666
Zahvaljeno 1.514 puta na 1.053 poruka
|
Nemam Xonara, ali sam ih cuo. Imaju bolji zvuk, i daju vise od Creative-a za iste pare. Koriste kvalitetnije komponente. Kuriozitet je sto na Xonarima mozes da menjas OP pojacavace, ako si vican lemilici. Ako ti treba komp za muziku i filmove i casual igranje, Xonar je odlicno resenje. Ako ces ga koristiti prvenstveno za igranje, mozda Creative bolji izbor (zbog hardverske EAX podrske).
Takodje, tu vredi i pomenuti dobre Xonar drajvere. Da vec nemam Audigy, sigurno bih presao na neki od Xonar modela. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Novi član
Član od: 9.9.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Kod mene je Xonar DX već tri meseca. Izvrsna kartica, ne brlja, ne koloriše, ne izobličava. Za svaku preporuku (imao sam SB ranije). Ja koristim slušalice i optički izlaz, verovatno su i ostali OK mada nisam probao.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| asus K8N-E, xonar ds, firewire? | damagedgoods | Kvarovi | 15 | 28.1.2010 12:25 |
| Da li ste isplati uzeti Asus Xonar DX | TozABG | ŠDK - Zvuk na računaru | 10 | 15.1.2010 12:43 |
| Asus Xonar DS vs audigy 2 | Tihi | Zvuk na računaru | 18 | 24.12.2009 13:11 |
| ASUS Xonar DS | richa | Zvuk na računaru | 12 | 10.12.2009 21:09 |
| DFI Infinity NF570-M2/G vs ASUS M2N-E or other ??? | zokocx | Osnovne komponente | 18 | 4.10.2007 23:57 |