Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Konzole
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Konzole Konzole i softver za njih...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara juče, 21:50   #1081
dex3108
V.I.P. Test Play

Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.904 puta na 4.226 poruka
Određen forumom Re: Playstation 5

Citat:
DeCoy kaže: Pregled poruke
Tim pre, kad shvate da je AI infrastruktura predimenzionirana ima ko da je preuzme.
Problem je sto AI infrastruktura nije bas kompatibilna sa gaming-om. Totalno drugaciji dizajn cipova.
dex3108 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara juče, 21:54   #1082
ogisha
Starosedelac

Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 401
Zahvaljeno 402 puta na 271 poruka

Jasno mi je da će budućnost biti all-digital ali ne vidim isplativost postojanja isključivo striming modela. Kooperacija sa prodavnicom deluje kao pun pogodak.
ogisha je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara juče, 23:09   #1083
DeCoy
Intel Inside

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.702
Zahvaljeno 11.476 puta na 7.300 poruka

Citat:
dex3108 kaže: Pregled poruke
Problem je sto AI infrastruktura nije bas kompatibilna sa gaming-om. Totalno drugaciji dizajn cipova.
Čipovi se lako zamene, bitno je da je infrastruktura tu. Sami čipovi su oko 40% ukupne investicije.

Citat:
ogisha kaže: Pregled poruke
Jasno mi je da će budućnost biti all-digital ali ne vidim isplativost postojanja isključivo striming modela. Kooperacija sa prodavnicom deluje kao pun pogodak.
Za PC teško da će potpuni prelazak na streaming biti moguć. Sa druge strane, konzole će postati deo hardverske istorije.
DeCoy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara danas, 14:08   #1084
m1aden
Starosedelac

Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 219
Zahvaljeno 513 puta na 337 poruka

Citat:
DeCoy kaže: Pregled poruke
Tim pre, kad shvate da je AI infrastruktura predimenzionirana ima ko da je preuzme.

Do ekskluzive da je to jedini način legalnog igranja novih naslova ima još dovoljno godina, ali verujem da će uskoro (2-3 godine) neko pokušati da lansira konkurenta GeForce Now.
Ili će sve ovo biti još jedna priča kojom ću moći da se hvalim mladim naraštajima... da sam odrastao u zlatno doba gejminga, kada je sve počelo i razvijalo se zajedno sa mnom, taman dok nije otišlo sve u q...
m1aden je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara danas, 14:32   #1085
Aibo
Deo inventara foruma

Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.023
Zahvaljeno 4.187 puta na 2.511 poruka
Određen forumom Playstation 5

Svaka generacija misli da je sve otišlo u qrc kad dovoljno ostari i ne želi više promene. Objektivno gledano, počeo sam da igram u vreme kada je original kertridž za SNES koštao 80e u Srbiji i sećam se da sam za sve vreme posedovanja te konzole kupio samo DK2 po toj punoj ceni, onda nekoliko američkih polovnih izdanja koja su morala da se igraju preko adaptera, i onda tih nekoliko igara što imaš menjaš sa što više drugara da bi za par godina uspeo da odigram 15ak igara ukupno. Ali se zato svaka okrenula deset puta a neke tuče, trke, sportovi su se igrali bez prestanka. U poređenju sa tim su današnje digitalne kopije i akcije koje redovno nude zlatno doba dostupnosti.

Za pretplatu tek ostaje da se vidi ali sam prilično siguran da će za redovne igrače to biti sasvim dobar dil, a loš samo za povremene (u koje trenutno ja spadam, jbg.). Sa druge strane sam srećan korisnik servisa za striming filmova, serija i muzike. Odgovorno tvrdim da tu dobijam više nego što sam ikad u životu imao dok sam morao da kupujem muzičke albume ili iznajmljujem filmove u video klubu. Ali bukvalno sve je bolje trenutno, i kvantitet, i tehnički kvalitet, i pogodnost korišćenja.

Tako da pozitivac u meni veruje da će tako biti i sa igrama. A matorci će svejedno da kukaju jer šta drugo da rade. 😁
Aibo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
PlayStation 4 Pro Emix Konzole 399 17.11.2022 21:20
PlayStation Now stize na PC dex3108 O igrama uopšte 95 7.4.2020 18:03
Kako igrati Sony PlayStation 1 na kompjuteru [tutorial] dr. Christian Troy Stare igre 0 20.11.2016 9:00
Sony PlayStation 4 Љуша Konzole 2 25.2.2012 11:30
Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nitendo Wii (Sta vam vise odgovara) PeTkO Konzole 978 7.5.2008 12:53

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 22:41.