![]() |
![]() |
|
ŠDK - Grafika Saveti u vezi sa kupovinom video karti i monitora |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Imam sledecu konfiguraciju:
maticna: MSI 865PE Neo2-V 1,5 GB RAM 2.8 Celeron Procesor. i 9250 ATI Radeon graficku. Sada me zanima, posto moja ploca podrzava iskljucivo AGP graficke kartice. Koju bih mogao da uzmem. Graficka kartica mi predstavlja najveci problem pri pokretanju igrica, naravno ne predpostavljam da cu moci da igram Witcher ili Bioshock ma kakvu god karticu da uzmem, ali bih voleo malo bolje igrice da igram. Koje bih po vama mogao da igram sa ovom konfiguracijom i kojom nekom boljom grafickom? Pa sta vi mislite? Posto je vec pocela da mi crkava ova graicka. neke linije da joj se prikazuju i sl. da li uopste vredi uzimati neku bolju graficku za ovaj komp, ili uzeto nesto da samo "gura" dok se ne sakupe pare za nesto bolje...(mada to nece bas uskoro).. hvala ps izvinjavam se modovima nisam video da postoji rubrika "sta da kupim" |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Grafičke kartice u prenosnim računarima | Bryan Fury | Prenosni računari | 518 | 2.3.2018 16:10 |
Malo uvoda oko zvučne kartice | Starface | Foto i audio/video | 2 | 8.5.2008 23:14 |
mini SD kartice (sta uzeti)? | Sale2322 | Aparati i oprema | 5 | 8.1.2007 1:06 |
Nove 7600GT kartice-G73 u 80nm | Garson | Vesti | 14 | 30.12.2006 0:15 |
Nove 7800 kartice na pomolu | Garson | Overklok | 0 | 19.5.2006 2:44 |