![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 15.3.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
pozz svima posle izvesnog vremena postavljam temu na kojoj zvanicno pocinje
izrada moda za m2tw pod nazivom Kingdom of Heaven.posto sam pravio mod za civ4 serbia za sebe i drustvo,odlucio sam da napravim i za m2tw.nadam se dogovoru sa ortacima koji bi prihvatili izazov jer kao sto znate nije mali posao u pitanju.svakako ovo ne iskljucuje i druge da se prikljuce ,naprotiv otvoren sam za predloge, sugestije i nadasve pomoc oko izrade,jedino sto trazim jeste da se uradi najbolje sto ko moze za onu oblast za koju zeli da pomogne konsultacije svakako dolaze u obzir.ako ne bude dogovora jbg onda sam sam protiv svih ![]() 1.izrada regiona(mape)-radim je 2.kreiranje frakcija 3.kreiranje jedinica(nisam sve nabavio u vezi sa tim) prikupio sam nekoliko tutova sa twc i alata za izradu tako da se nadam da ovo mogu izvesti.ono stoj evazno reci jeste da mod ce raditi samo srbi bez konsultacija sa strancima jer oni sve igre ovakvog tipa posmatraju kroz istoriju zapada.zbog obaveza mene i drugova ovaj post kasni nekoliko dana.zasada jedino pored mene u izradi ucestvuje laufer.izvinite zbog nedostatka informacija u vezi moda jer nemam vremena da prezentiram sada vec cu to uciniti sutra. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|