Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Phone Zone > Aparati i oprema
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 23.1.2024, 6:08   #1
todos
Deo inventara foruma

Član od: 9.12.2005.
Zahvalnice: 4.621
Zahvaljeno 2.665 puta na 1.598 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku todos
Određen forumom OPPO Reno 10 8/256

Предговор:

Телефон је поручен преко МТС оператера и требало би ускоро да стигне, па ће о њему детаљније бити речи.
Него да се осврнем на неке друге детаље и стари телефон.
Мени је хоби фотографија и телефон поред основних функција, плаћање рачуна служи и за обраду фотографија.Ту се мој ТЦЛ 10 про показао изузетним. Све је на њему флуидно радило 2,5 година док није први пут црко конектор за пуњење, затим после три месеца опет исти квар. После тога батерија је нагло губила капацитет. Напуни се она 100% али сад једва издржи пола сата. Телефон нема буквално ни једну огреботину осим неке ситне доле око конектора које су вероватно настале у сервису. Испадао је сто пута и ништа. Увек имао задњу маску на полеђини и предњу целофанску заштиту. Видим од пре пар месеци задња страна (леђа) почела да се одлепљују у горњем левом углу. Да поновим невероватно је очуван и све апликације раде како треба осим те батерије која је одсвираа своје. Тај бренд није изгледа по вољи Андроида тако да је закуцан на Андроид 11. Још кад сам га узео 2020. добио ту надоградњу у старту и ту остао до данас.
Толико о њему али ме је нешто научило да не треба имати телефон више од две године. Лако га продаш као исправног, без обзира о ком се телефону ради. Увек сам имао телефоне из те средње ниже класе још од Сименса и док је у гарантном року сви су радили перфектно.
Толико о томе.
Уместо овога што сам поручио требао је да буде Моторола 40 Нео. Није га било на стању, имао је добру рецензију и био је повољан и добро изгледао. Кад већ њега није било могао је и неки Шаоми, нећкао сам се и преломио за овај. У старту сам превидео да овај ОППО нема стабилизацију за камеру. Мада мени је камера мој фотоапарат. Осим слика ретко кад сам направио видео мобилним телефоном.
Исто видим да је на званичном сајту изашао ОППО 11, само што они избацују телефоне ове из нижих класа на шест месеци, тако да ова десетка и није престар с обзиром да је изашао пре првог Јула.
Толико у предговору па кад дође телефон речићу неку рећ више о њему.
todos je sada online   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 11:04.