![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
E ovako,ljudi ce jos jedno 5 godina da se rvaju sa XP,pa ce polako,kako ljudi budu kupovali nove kompjutere naravno VISTA ready,upoznavati i cuditi operativnom sistemu VISTA,jedno 15 puta ce reinstalirati windows,jer im je AERO previse zanimljiv ,pa su morali nesto pogledat u windows folderu,da vide jeli i tu AERO dao svoj pecat ,naravno nesto ce da zaj***,onda ce mmislit da VISTA je pokvarena jer nema MY DOCUMENTSA,i tek nakon jedno godinu ipo,zakljucice se da je VISTA,nesto fino sareno,ali sa puno problema,jer oni ne mogu da vjecno da traze onaj MY DOCUMENTS,koji se izgubio pa ce njih vecina reci:
"KAKV JE OVO ĐAVO,DAJ TI MENI XP,BRRATE,OVO NESTO STALNO IZBACUJE DA RADIM NEKI SCAN COMPUTER,NEMAM TI JA ZIVACA SA OVIM" |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Korisnici Telenora normalna cena u Crnoj Gori ? | DJ_MY_SOUL | Aparati i oprema | 2 | 5.12.2006 0:36 |
problem sa PIO i Ultra DMA | Mungos | Kvarovi | 5 | 6.7.2006 19:27 |
ADSL u Crnoj Gori | hacker_aca | Internet usluge | 9 | 21.6.2006 14:11 |
Život sa kompjuterašem | Marko_L | Cvet kompjutera | 86 | 20.2.2006 1:43 |
mp3 player sa mmc/sd (znam da je bilo, ali...) | xw0lf | ŠDK - Foto i audio/video | 27 | 12.2.2006 22:15 |