![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 27.6.2016.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 6 puta na jednoj poruci
|
![]()
Cao ljudi.
Nov sam na forumu, ali mozda se zadrzim ako mi se svidi ![]() Da ne duzim, zadnjih godinu dana sam radio jedno parce softvera prvo iz zezanja, onako laicki, ali kasnije sam se nesto bas uziveo i evo sada je onako bas u nekoj finalnoj fazi razvoja. Radi se o singleplayer-multiplayer mapi za igru Far Cry 3 koju sam radio u njenom editoru. Mapa je ultra detaljna, zaista sam se cimao da je napravim sto profesionalnije, dugo sam je peglao i ispravljao i bogami poprilicno sam zadovoljan kako to sve trenutno izgleda. Sto se tice kapaciteta same mape, ona sadrzi bukvalno sve: od pecina, mostova, vodenih povrsina koje je moguce prelaziti jet skijevima pa sve do najsitnijih detalja u enterijerima kao sto su raznorazne kucne dekoracije, najsitniji predmeti i sve ono sto celu stvar treba da ucini sto detaljnijom i nadasve realnijom. Evo klipa na jutjubu, on sadrzi prezentaciju same mape, kao i singleplayer gameplay sa botovima. U description video imate full hd screenove na ultra settingsu, jer je kvalitet samog video malo slabiji: https://www.youtube.com/watch?v=YOJ7BfrvirE Recite mi iskreno vase utiske. -Zoran. |
![]() |
![]() |
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku Redeemer na korisnoj poruci: | ||
Тормунд (6.7.2016), Aleksandar Djurovic (6.7.2016), analayzer (6.7.2016), MARE GSX R (4.7.2016), rick_fox (6.7.2016), Snipe (4.7.2016) |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
editor, far cry 3, mapa |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Moja prva 3 meseca sa DSLR-om | Nordi | Fotografija | 13 | 21.1.2014 19:13 |
Moja prva Star trek igra | Star trek | Pravljenje igara | 11 | 3.1.2014 14:54 |
ATI rage 128 pro ultra drajveri | zWest | Grafika | 3 | 10.5.2006 18:57 |
Problem: PIO Mode / Ultra DMA Mode | faXcooL | Operativni sistemi | 16 | 6.3.2006 21:11 |
Ultra Edit | PeTkO | Programiranje | 13 | 30.11.2005 14:19 |