![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.6.2008.
Zahvalnice: 619
Zahvaljeno 875 puta na 758 poruka
|
![]()
Malo sam ispao iz price o telefonima... (:
Uzeo bih novi telefon na otplatu do nekih 140 evra. Ne na pretplatu, vec prodavnice koje daju na cekove i/ili ostale tipove odlozenog placanja. Trazim telefon ekrana velicine 4-4,5", 1GB RAM-a, dual ili quad core procesor, sa prednjom kamerom i obavezno sa blicom (kvalitet kamere je nebitan, blic=lampa). Mahom ce sluziti bas kao telefon, gledam da nije prevelik (5" ne mogu da smestim u dzep i to mi ne treba), po malo interneta i eventualno neka igra ili filim, ali bas retko. Fin zvucnik bi bilo lepo, rezolucija ekrana mi je skoro pa nebitna, znaci, full HD mi ne znaci nista na 4-5". Naleteo sam na par modela koji mi se uklapaju u zelje, ali nisam siguran kakvi su brendovi ili konkretno modeli. Takodje, nisam bas upoznat ni sa snagom ARM procesora. Ova 3 su mi zapala za oko za sada: ZTE Blade V UTOK 430Q Gigabyte GSmart Rey R3 ZTE mi se svidja na papiru, ali nije nesto nahvaljen na netu, a i ruzan je poprilicno. Za UTOK prvi put cujem, a i Gigabyte mi je novina u mobilnom svetu. Gigabyte mi je trenutno prvi pik, ali nisam bas siguran oko procesorske snage. Takodje, interesuje me i kakvi su Vivax modeli, vidim da ima jako lepih po specifikaciji i sa jako niskom cenom? |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
napajanje do 35 evra. | kefalo | ŠDK - Ostale komponente | 3 | 1.12.2010 19:32 |
cooler do 20 evra | redbull82 | ŠDK - Osnovne komponente | 49 | 20.9.2010 15:29 |
konfiguracija za igre do 1100 evra | marko-marko | ŠDK - Osnovne komponente | 16 | 7.7.2010 13:21 |
Kućište do 40 evra | nepoverljiv | Ostale komponente | 1 | 16.4.2008 2:16 |
TFT do 250 evra !!! | cerakcity | Šta da kupim? | 7 | 22.5.2007 16:28 |