Citat:
Simke kaže:
Ubačena poruka!
Kako ova tema ne bi završila samo sa ovom jednom akcijom medjusobne pomoći i saradnje,
promenio sam joj ime u Intelektualne usluge - Pomoć - Kako, Kada, Gde ...
otvarajući tako prostor da postavljate pitanja i zatražite pomoć u vezi problema koji Vas muče. Naravno sve mora imati veze sa računarskim svetom!
Moram razočarati sve one koji su se ponadali da će ovo biti prostor da im kolege odrade domaće zadatke ...  to svakako neće moći.
Takodje bih vas molio da postavljate pitanja i da iznosite probleme samo onda kada ste već lično učinili neki napor da to rešite i kada je to zaista potrebno...
Molio bih Vas takodje da odgovori budu precizni i u svrsi pružanja pomoći a ne pusto prosipanje pameti kojemu smo ponekad skloni.
Znači ovo je tema za pitanja i probleme koji imaju veze sa računarskim svetom a do sada nisu nigde na ovom Forumu obradjivani.
Budimo dobri i pomažimo jedni drugima.
Teme će nam uvek biti ogledalo nas samih, vodimo računa.
Hvala Vam na pažnji.
|
drugari trebam da napisem cv i u njemu naravno radno iskustvo, e sad ja ne znam kada navedem da sam radio u internet kafeu kako se zove moje radno mesto?! znaci kako se naziva radnik u internet kafe (a moze i u pc igraonici) i jos bolje ako neko zna na engleskom!