![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#11 | |
Deo inventara foruma
Član od: 17.11.2010.
Zahvalnice: 321
Zahvaljeno 941 puta na 899 poruka
|
![]() Citat:
Opet cu ti postaviti pitanje, a sto si kupovao novo napajanje kad ti je staro jos uvek radilo?? ![]() ![]() Razlog iz kog valja imati dobro i kvalitetno napajanje je da ne razmisljas svaki dan da li ce napajanje da crkne i da povuce sa sobom jos koju komponentu. Pazi i ja imam tog LCP-a, ali opet planiram da izdvojim jedno 90e za novo napajanje, jer hocu kvalitetno napajanje koje ce da traje. Ko tebi garantuje da bi ti taj Frontier izdrzao jos koji mesec, ta graficka trosi dosta, a slabo napajanje pored jake graficke i ostalih komponenti jako brzo jos vise oslabi, tj komponente ti skrate vek napajanju. Niko ne kaze da taj Frontier ne moze da pokrene neku masinu od 500e, ali zasto rizikovati sa tim napajanjem i razmisljati svaki dan da li ce da crkne. Osnovna razlika izmedju tvog novog napajanja i starog Frontiera je vek trajanja, a mogu da kazem da je taj LC Power dosta bolje napajanje i moze da istraje duze nego bilo koji Frontier ili ostala kung-fu napajanja. Ne pisem ovo zato sto eto volim LC Power, ja nemam nista od tog LC Power-a, tu da ga hvalim, nego je cinjenica da je bolje napajanje od Frontier-a. Kapiras da samo ti to forsiras da je Frontier isti kao i LC Power, a ceo forum misli suprotno, mislim ne vredi vise pricati o tome... ![]() Poslednja ispravka: Red_Devil_89 (8.4.2011 u 20:46) |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
lc power, napajanje, ocz, power supply, psu, seasonic |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kućište velikih dimenzija do 50 €, prvenstveno bez napajanja | ivanza | ŠDK - Ostale komponente | 11 | 6.10.2008 0:35 |
Koje od ovih napajanja da uzmem? | pharaon.92.bc | ŠDK - Ostale komponente | 21 | 2.10.2008 19:04 |
Zamena napajanja... | matke | Šta da kupim? | 0 | 11.10.2007 18:12 |
Q-Tech napajanja. | vertigo | ŠDK - Ostale komponente | 7 | 11.1.2007 11:07 |
Problemi posle ugradnje napajanja!!! | Pera123 | Kvarovi | 13 | 27.12.2006 15:16 |