![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Uzimam novi tarifni profil kod MTSa, do sada sam imao prepaid i neizdrživo je skup. Uz to, uzeo bih neki nov telefon. Ne sviđa mi se ponuda telefona u MTSu i ne želim da budem vezan za njih, tako da bih uzeo neki telefon na "svoje ruke".
Trenutno imam ovaj : http://www.phonearena.com/phones/Sam...GH-B130_id3015 Poprilično sam zadovoljan telefonom, ima sve što mi treba, osim prostora i mogućnosti reprodukcije MP3 sadržaja. Preporučite mi neki telefon, koji je jednostavan kao i ovaj što trenutno imam, ali da podržava mp3. Ne planiram neke velike pare da dajem, ali nemam predstavu koliko bi takav telefon koštao, pa bih vas molio za savete. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Sokoban Puzzle Solver | Suad Novic | Male igre | 9 | 1.12.2010 12:13 |
[Mobilni telefon] LG Android Etna GW620 EVE | jonathan | Opisi, recenzije i testovi | 11 | 12.10.2010 2:11 |
Sve što niste znali o avanturama, a, iskreno, nije vas ni zanimalo | Shlaymara | Avanturističke igre | 25 | 5.5.2010 15:22 |
Nokia n73 - ne radi gornji zvučnik | Djole_92 | Programi za mobilne telefone | 25 | 14.4.2010 16:08 |