Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Šta da kupim? > ŠDK - Nosači podataka
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

ŠDK - Nosači podataka Saveti u vezi sa kupovinom hard diskova, optičkih uređaja (CD/DVD), flash diskova, floppyja...

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 28.10.2010, 12:18   #1
HSVstoned
Deo inventara foruma

Član od: 29.9.2009.
Zahvalnice: 1.590
Zahvaljeno 1.080 puta na 773 poruka
Talking ter pod hitno!

ovako ljudi,imam wd 250 Gb,8mb i WD black 750Gb,32mb,on mi je naravno sistemski,100 gb C particija.
danas mi povecavaju net na 4Mb/s tako da cu jos vise da skidam i pakujem a imam mozda 40 gb slobodno ukupno,a brisao sam mnoge gluposti.
imacu nekih 6-7 hiljada sledece nedelje pa sam resio da kupim jos jedan hard 1Tb inace ce taj kes nestati ubrzo a posle dok opet skupim..

dakle prosto pitanje-koji hard uzeti? do sada sam na svim konf imao samo WD i zadovoljan sam iako sam cuo nikako wd,samo seagate[u koji i nemam poverenje] i samsung[koji mi deluje ok ali kao sto neko na forumu napisa-manje je zastupljen kod nas pa su i popravke/spasavanje podataka tezi nego kod wd-a]
e sad posto ce hard sluziti za pakovanje muzike,slika,instalacija igrica,filmova,serija itd itd kapiram da mi ne treba neki raptor
vidim na it svetu neke caviar green ter ipo i za 65 jura ali ne verujem it svetu

dakle preporucite nesto,moze i 7500,sacekacu malo za tih 500 din da skupim dakle ter ili ter ipo,manji ne dolazi u obzir. Dakle ne mora da bude brz kao ovaj moj wd black ali bedak je i da bude mnogo spor,ipak je tisina u radu mozda primarna kao i kapacitet.

i pogledajte konf i klokove koji ce ostati ovakvi do proleca sigurno,da li ce ocz podneti jos jedan hard?
a posle ako budem uzimao 6800 seriju i ocovao proc na 4ghz doci ce i novo napajanje,600w
HSVstoned je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Otkljucavanje pdf-a hitno! Aleksandar1987 Aplikativni softver 7 24.10.2010 17:18
HITNO POMAGAJTE hard disk bezbolni Nosači podataka 12 10.4.2010 1:03
Napajanje do 50e... (HITNO potrebna preporuka)!!! + Neki UPS stefan_bre ŠDK - Ostale komponente 8 20.8.2008 1:01
Nema IP adrese (HITNO) Hard2geT Aplikativni softver 3 17.1.2008 23:08
Potreban Savet Hitno!!! Boys Šta da kupim? 18 3.5.2007 15:36

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 11:10.