Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Šta da kupim? > ŠDK - Ostale komponente
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika...

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 14.6.2010, 17:05   #1
NastyB
Banned

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
Question Šta za kuliranje?

Krpim se za neki kredit pa da kupim novi komp dok Evro nije podivljao i dinar se obezglavio. Elem, odlučio sam šta ću da uzmem i jedino oko čega se dvoumim je kuler. Dakle, za i5 750 (kojeg neću da klokujem bar dok su vrućine) treba mi kuler koji je što tiši i efikasniji. Posle silnih razmatranja pitam se šta je najbolji izbor od ovih:

1.)Prolimatech Megahalems (ne piše da je za LGA 1156, ali pretpostavljam da može) ili

2.) Noctua NH-C12P SE14 (nema slike na našim sajtovima koji imaju ovaj model, ali znam da je tih) ili

3.) Corsair H50 (znam da je vodeno hlađenje, ali se pitam koliko je bučna pumpa)

Naravno, nigde nisam našao poređenje između ovih hladnjaka, pa mi je svaka pomoć dobrodošla...
NastyB je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Letnje kuliranje: TT BigTyp or CM Hyper TX vs CM Hyper 6 zokocx Osnovne komponente 25 24.6.2007 16:34

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 4:00.