![]() |
![]() |
|
Internet usluge Provajderi, načini povezivanja... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
imam adsl....i velike probleme...ranije mi veza otprilike bila stabilna(4 god.)....a sad(zadnja dva meseca) je uzas....bukvalno non-stop mi puca veza...i kad je imam uzasno je spor....ako hocu da skinem nesto....da poludim...e sad imam otprilike pre podne, posle, uvece nema sanse...zvao sam ih i rekli su mi da sam van dometa....otprilike 6,5 km....o.k.mislim,sto mi odmah nisu rekli...nego sad.....telefon imama sumove....tako da je neki put nemoguce razgovarati....isto,zvao...i da ne duzim....nista....menjao sam filter,iskljucim adsl,isto.....iskljucim telefon ostavim cist adsl....nista...znaci vreme je da ih batalim...da otkazem telefon i adsl posto ne sluze nicemu....zasta placam nesto kad nemam koristi.....e sad,pitanje...koja je solucija bolja....wi-fi ili ovo sa usb-om....
p.s. zivim u ita. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
ADSL konekcija na Debianu 5 | Zward | Slobodni softver | 4 | 1.6.2009 15:08 |
Problem prilikom povezivanja TV-a na komp... | Razial | Video/TV softver | 3 | 14.4.2009 22:24 |
Neobee ADSL gori od dial-upa | noskich | Internet usluge | 203 | 31.3.2009 14:07 |
Deljenje ADSL protoka na dva računara | emailnikola | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 15 | 22.9.2008 9:51 |
Halo 2 na PC-u i Win Vista | Meho Krljic | O igrama uopšte | 4 | 18.4.2006 20:00 |