![]() |
![]() |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li ste igrali, da li ste osetili napetost i strah u kostima?
Koji vam je deo najbolji? Mislim da je ovo kultna igra u svojoj bransi, i mada mislim da su sa 4 malo uprskali i dalje je ime Silent Hill ime koje govori samo za sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
|
![]()
SJAJNA IGRA, nadam se da ce izaci i 5. deo!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
mozda i jeste kultna ali svakako ne medju avanturama. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Igrao sam ovaj zadnji DEO THE ROOM na PC-u i stigao sam do 6-7 levela i nisam mogao vise, zamorila me igra totalno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 14 puta na 10 poruka
|
![]()
Presao sam Silent Hill 2, 3 i 4. Meni licno najbolji je Silent Hill 2. Silent Hill 3 je isto jako dobar, a cetvorka i nije nesto narocito. Nabavio sam i Silent Hill, prvi deo, preradjen za pc. Isciscena grafika (nije onako mutna ko na PS 1), kontrole da moze preko tastature da se igra i ubacena save game opcija. Normalno se instalira. Igrao sam nesto malo, i stigao do skole i tu sam stao jer nisam imao bas puno vremena za igranje, ali nastavljam na zimu sa igranjem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Ja sam igrao SH 2,3,4 i definitivno mi je 2. najjaca! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Igra sam 2,3,4. Po meni 3 je najbolja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Svi su dobri, jedino The Room malo smara, ali najjacu atmosferu ima kec. Kada je izasla igra pre nekih 5-6 godina za ps1 nocima nisam spavao. Tada je to bila revolucija! Residenti mu nisu bili ni do kolena. Jos uvek imam traume koje sam osvezavao svakim nastavkom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
Član od: 1.12.2005.
|
![]()
Igrao sam silent hill 2 ,a ostale delove ne mogu jer imam gf 2.Inace presao sam je nekoliko puta da bih video sva cetiri moguca kraja.I zavrsila mi se igrica na tri razlicita nacina a cetvrti nikako da provalim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Usta spadaju jos i legendarni Alone In The Dark i Resident Evil serijali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Hmm, po meni, pricha koju sadrzhi Silent Hill 2 - Inner fears ... , zasluzhuje sve pohvale, kao i cela igra. ( Preshao sam je 67152461 puta, ... Video svih 5 krajeva, ... Ehmm, znam je na pamet. )
Prvi deo sam neshto malo igrao na PS-u, long time ago ... Treci kazhu da je neshto loshiji od prethodna dva, ali odigracu i njega, ... A chetvrti, kada stignem. ( ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
Član od: 1.12.2005.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Novi član
Član od: 17.8.2006.
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 73 puta na 56 poruka
|
![]()
Dobro, a mogu li da pitam, neko je stavio ovu adresu, www.isohunt.com, za silent hill, koji je tacan naziv fajla koji treba da skinem, treba mi kec, ne bih da stavim pogresan da skida.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 60 puta na 47 poruka
|
![]()
Verujem da ti treba "Silent Hill - PSX". No, sacekaj da jos neko postuje, da ne ispadne tda ti dajem pogresne informacije :P (u svakom slucaju, nemoj da klikces na film)
SH1 je strava, upravo sam zavrsila deo u skoli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
|
![]()
Dakle, kupio sam skoro Silent Hill 3, PC verziju i prešao ga prvi put (otključao prvi ending, dakle). Ali ide mi na živce što mi FF uopšte ne radi. Kontroler ni da zucne (pucne, drmne se). Vibracije mi rade na Silent Hill 2 i na svemu ostalom. Ima li neko rešenje?
P.S. Probao sam sve 3 jačine vibriranja u opcijama, Soft, Normal i Hard Vibration. Ništa ne radi. A probao sam i No Vibration. P.P.S. Kupio sam Silent Hill 4: The Room i na njemu savršeno radi vibracija. Poslednja ispravka: Hippy Tesla (10.12.2008 u 15:03) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
Član od: 6.11.2009.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Na kojoj konfiguraciji radi sh4?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2007.
Zahvalnice: 193
Zahvaljeno 531 puta na 340 poruka
|
![]()
Minimum:
Operating System: Windows 98/2000/ME/XP Processor: Pentium PIII 800 MHz Processor or AMD Athlon Video Card: NVIDIA GeForce™ or ATI Radeon™ 7000 or higher CD-ROM: 4X or Faster RAM: 256 MB RAM Recommended: Operating System: Windows XP Processor: CPU Pentium 4 2.4GHz or Athlon 2200 Video Card: Geforce FX 5700 or Radeon 9600 or higher CD-ROM: CDRom 52x or DVD Rom 16x RAM: 512 MB RAM |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Silent Hill | FMW_SLaUGhter | Kompjuteri i film | 36 | 13.5.2006 23:46 |