![]() |
![]() |
|
ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 18.4.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Intel Celeron M 1.6 GHz 1 MB Cache
512 MB DDRRAM 60 GB HDD Intel GMA 128 MB TFT 15,4" 1280x800 LAN,modem,WiFi 3x USB DVD RW dual layer |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starośeđelac
|
![]()
Nikad nisam imao prilike da ga isprobam,gledajuci ovako konfiguraciju,sasvim je ok za kancelarijski rad,net,muziku,Office i te stvari.Uopsteno,svaki Dellov laptop je odlicnog kvaliteta,tako da ako ti je bitan i proizvodjac,ovo je pravi izbor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 9.3.2006.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 13 puta na 10 poruka
|
![]()
Pa evo ovako, sto se Dell-a tice, generalno bi trebalo da budu dobrog kvaliteta. Ja imam Inspiron 6400 i prezadovoljan sam.
A i tvoja masina nije losa, ako jos dodas memorije moci ces da koristis i AERO u Visti kada stigne, a svakako ce gurati Vistu, pa mozes smatrati taj racunar kao Future proof do odredjene mere. P.S. Ja sam se za****o pa sam uzeo bez software-a, nemoj i ti, jer ima stvarno dobrih stvari koje inace kojstaju dobre pare(kada se legalno kupuju). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]() Citat:
u firmi od 6 (šest) desktop računara pomenute firme na 3 (tri) su otišle matične ploče posle malo više od godinu dana korišćenja što iznosi tačno velikih i prevelikih 50% što mi se nikako ne uklapa uz tako veliko ime... u pitanju je jednostavna kancelarijska upotreba, zapazio sam da su se kvarili po dužini dnevnog rada tj najpre oni koji su bili duže uključeni i radili pre podne, tokom popodnevnih sati i večeri... mogao bi se izvući zaključak da im hladjenje nije adekvatno rešeno... možda... ali da li to DELL sebi sme da dozvoli... ps zato oprezno pri kupovini pa ma koje ime pisalo na proizvodu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 13 puta na 10 poruka
|
![]()
Sto se pouzdanosti tice vidi ako mozes da uzmes neki Inspiron ciji je nosioc garancije List jer oni imaju neku akciju sa 3 godine garancije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 17 puta na 13 poruka
|
![]()
Ima pravo Simke.... Dell je reskirantno ime!!!!! Ja ga nikome ne bih preporučio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Novi član
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
posto imas pomenuti DELL...koji i ja planiram da pazarim...reci mi kakav mu je ekran posto na dellovom sajtu ima tri ocije za sam ekran...kao i trimodela dell 6400...ni jedan nije sa X1400 karticom..to mi je manje bitno, bitan mi je ekran posto imam FSC sa Glade ekranom da li i taj DELL ima isti ekran...mislim d aje kod njih oznaka TRY LIFE ili tako nesto???/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vase misljenje o Genius SP-HF 2.0 800? | emp_m | ŠDK - Zvuk na računaru | 11 | 17.8.2006 23:59 |
Vase misljenje...> < ? | miky_GR | Šta da kupim? | 11 | 17.7.2006 1:57 |
Dell inspiron 4100 | mfritz | Prenosni računari | 2 | 13.1.2006 13:51 |
Vase misljenje (AGP do 160€) | Miroslav | ŠDK - Grafika | 24 | 17.12.2005 2:21 |