Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Šta da kupim? > ŠDK - Foto i audio/video
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 21.7.2006, 12:48   #1
Sale2322
Član

Član od: 2.1.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Sale2322
Određen forumom Blueberry CAT

Sta mislite o ovoj stvarcici i da li moze neko da mi objasni zbog cega je tako niska cena s obzirom da je proizvod relativno nov i da li je dobra kupovina? Govorim o modelu sa 1GB prostora koji kosta nekih 70-ak evra.

Kontakt: http://www.pinsoft.com/servlets/main

P.S. Zna li ko neku internet adresu na kojoj mogu nesto vise saznati o ovom proizvodu, jer me toliko interesuje, lep je na izgled, a i njegove karakteristike opravdavaju cenu koja me mami da ga kupim.
Sale2322 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.7.2006, 22:14   #2
San-Sale
Član

Član od: 28.4.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Talking Re: Blueberry CAT

Citat:
Sale2322 kaže:
Sta mislite o ovoj stvarcici i da li moze neko da mi objasni zbog cega je tako niska cena s obzirom da je proizvod relativno nov i da li je dobra kupovina? Govorim o modelu sa 1GB prostora koji kosta nekih 70-ak evra.

Kontakt: http://www.pinsoft.com/servlets/main

P.S. Zna li ko neku internet adresu na kojoj mogu nesto vise saznati o ovom proizvodu, jer me toliko interesuje, lep je na izgled, a i njegove karakteristike opravdavaju cenu koja me mami da ga kupim.
Predji na temu: "MP4 za male pare"
San-Sale je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.8.2006, 18:15   #3
sito
Novi član

Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 0
Određen forumom Re: Blueberry CAT

bilo bi zaista dobro da se u nekom od narednih brojeva pojavi test ovog plejera.cudi me da se nije nasao u avgustovskom broju u okviru teksta o ipodolikim plejerima.mnogo reklame a na netu nisam uspeo da nadjem nista konkretno o samom uredjaju i iskustvima ljudi sa istim.ako neko ovo vidi i smatra da je predlog na pogresnom mestu nek javi,jer bezveze je ako predlog ne dodje do ljudi kojima je namenjen
sito je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.8.2006, 14:50   #4
Zappa
Novi član

Član od: 17.8.2006.

Ja sam nedavno kupio BlueBerryCat 512 mp3, i ne mogu nikako da nadjem njihov sajt da bih upgrade-ovao firmware. Onaj koji je ispisan na kutiji ne postoji?! Ako neko zna resenje ovog problema, neka pomogne sto pre (nek mi posalje pm), inace ga verovatno vracam.
Zappa je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.8.2006, 19:49   #5
sito
Novi član

a jel mozes da kazes nesto o samom plejeru,pre nego sto ga vratis.i koji je to sajt ispisan na kutiji.i zasto moras da upgrade-es firmware
Stara 18.8.2006, 16:20   #6
Chivan
Deo inventara foruma

Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka

Citat:
sito kaže:
bilo bi zaista dobro da se u nekom od narednih brojeva pojavi test ovog plejera.cudi me da se nije nasao u avgustovskom broju u okviru teksta o ipodolikim plejerima.
Tu se uklapao odlično po tematici, ali nije stigao na vreme. Možda ćemo ga isprobati u nekom od narednih brojeva.
Chivan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.8.2006, 16:38   #7
sito
Novi član

sito zadovoljan i zahvaljuje na odgovoru.pozdrav
Stara 19.8.2006, 1:06   #8
Erdeljan Boris
Član

Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
Wink Re: Blueberry CAT

Bas me zanima kog je kvaliteta zvuk na ovom playeru. Cuo sam da je firma Neo skoro promenila ime u Blueberry. Nedavno su se u Pin-u pojavila i kucista sa ovim natpisima, pa su mi objasnili da je to ista firma. Da li je to tacno nisam siguran i necu da tvrdim.
Erdeljan Boris je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.1.2007, 11:49   #9
Akimann
Novi član

Član od: 16.1.2007.

Blueberry 2GB kosta 7.900din. a I-Pod shuffle 512Mb 7.400din...sluske i zvucnik su extra...samo sto je zvucnik dosta tih..vrlo zanimljiva stvarcica..
Akimann je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.1.2007, 21:42   #10
Lord Elendil
Član

Član od: 2.5.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Lord Elendil Slanje poruke preko MSN-a korisniku Lord Elendil

Pozz svima... Kupio sam Blueberry Cat 2gb pre 4 meseci i sada ne mogu da nadjem nigde firmware za update... Ako neka zna neki korisan link neka javi... HITNO
Lord Elendil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.11.2007, 16:58   #11
Insecticide
Veteran

Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 319 puta na 127 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Insecticide

Plejer je njesra,nije izdrzao pad sa 0.5 m ,ne mogu se menjati pesme po folderima,baterija ne izdrzava vise od 5h....Batalite ovo
Insecticide je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.11.2007, 18:46   #12
Covenant
Deo inventara foruma

Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka

Pa brate ne moze jare i pare
mp4 player za 50 eura(mozda i manje sada)i to 1GB-sta ste hteli
Sto je najcrnje-za slicnu sumu moze da se kupi Creative MuVo(doduse bez FM-a(meni licno radio ne treba ni pet para u zivotu)i bez mp4-a(takodje-ne razumem sto bi nekome trebala mogucnost pustanja video klipova na sred ulice,mjuza me zanima samo)ali boze moj )
Covenant je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.11.2007, 19:30   #13
Ewigkeit
Novi član

Član od: 14.11.2007.

Ma i ja se slažem da je skroz bezveze, ali sad sam zaglavila sa njim, pa šta mogu. Elem, možda generalno nemam sreće sa MP3/MP4 playerima, na ovom mi je prvo puklo staklo i to mu zaista ništa nisam radila, samo je stajao u torbici, pa su se prekinuli kontakti sa zvučnikom, a sad svako malo resetuje.

Mada meni doduše drži baterija skoro 10h, možda sam sa tim imala sreće...
Ewigkeit je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.11.2007, 20:52   #14
Insecticide
Veteran

Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 319 puta na 127 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Insecticide

Citat:
Covenant kaže: Pregled poruke
Pa brate ne moze jare i pare
mp4 player za 50 eura(mozda i manje sada)i to 1GB-sta ste hteli
Sto je najcrnje-za slicnu sumu moze da se kupi Creative MuVo(doduse bez FM-a(meni licno radio ne treba ni pet para u zivotu)i bez mp4-a(takodje-ne razumem sto bi nekome trebala mogucnost pustanja video klipova na sred ulice,mjuza me zanima samo)ali boze moj )
Isti problem,a sto je najcrnje ja sam ga platio pre jedno 1 god oko 100+e 2gb
Insecticide je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.11.2007, 21:44   #15
Covenant
Deo inventara foruma

Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka

Pa ja kada sam video da Blueberry Cat kosta 50e i da moze da pusta i video i to malo posle pre nego sto sam ja kupio moj Transcend Tsonic 530 za nesto manje para mislio sam da sam se i ja mozda za*ebao
Medjutim vidim zale se(izmedju ostalog )ljudi na lose slusalice i sustanje a kod Transcenda su sluske kao i kvalitet zvuka odlicni tako da.....
Covenant je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.7.2007, 2:48   #16
redux
Novi član

Član od: 6.7.2007.

Pozdrav,
da ne bih otvarao novu temu, a radi se o nasledniku Cat modela, Tomcat (1gb) pitacu u ovoj.
Kupio sam pre par dana ovaj player.
Extra izgleda, opcije su super, sve sto sam do sada video je odlicno , ali me jako nervira sum koji se javlja cim se pusti pesma.
Kada se pusti muzika (ili video) iznad 4 (od 0-20 je jacina) onda se ne primecuje jer ga muzika nadglasa. Ali na 2-3 , sto cesto moze zatrebati je jako iritirajuci, jer je sve vreme u pozadini.
Mozda bih se vremenom navikao i poceo da ga ne primecujem, ali cini mi se da ne treba tako da bude.
I kada se stopira pesma sum se i dalje cuje dok se ne ugasi player.
Procitao sam komentare na itsvetu, i vidim da se jos neki ljudi zale na isto, pa me zanima da li je to normalna pojava za ovaj model ili je to nesto sto samo nekome zapadne.
Voleo bih da mi odgovori neko ko ima isti model, a naravno i vi sto imate cat kakvo je vase iskustvo.
Da li je to problem u hardware-u ili se moze smanjiti kada (ako ikada) izadje novi firmware.
Hvala na odgovorima.
Pozdrav!
redux je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.7.2007, 17:25   #17
HariSeldon
Novi član

Član od: 11.7.2007.

Ukratko:
SHUSHTI!!!

Ja i kolega kupili smo BB TOMCAT zbog FM transmitter-a. Ali zvuk koji se dobija je neprihvatljiv. U prvom trenutku pomislio sam da je to mozda do same veze ali kada se prikace fabricke slusalice isto se cuje sustanje.
Ono sto me zanima je da li je autor teksta u kome je isti prikazan imao slicnop iskustvo ili je u pitanju losa serija.
HariSeldon je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.9.2007, 19:05   #18
gilespi
Novi član

Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci

Nije u pitanju losa serija.To je najveci problem ovog uredjaja.Nadam se da ce novi firmware to resiti.Sto posto sam siguran da je to softverski problem
gilespi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 31.10.2007, 10:11   #19
stane37
Novi član

Član od: 5.10.2006.

HAVARIJA!!!

Uzeo sam ga pre nedelju dana, i sad je totalno otkazao! Hocu da pustim muziku - al on nece. Stoji na prvoj sekundi. Hocu da pustim video, opet isto. Udjem u radio, ne radi mi automatsko prebacivanje stanica na srednje dugmence. Ne znam vise sta da radim. Vracao sam na fabricka podesavanja i nista. Pomagajte drugovi.
stane37 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 16:41.