![]() |
![]() |
|
ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Sta mislite o ovoj stvarcici i da li moze neko da mi objasni zbog cega je tako niska cena s obzirom da je proizvod relativno nov i da li je dobra kupovina? Govorim o modelu sa 1GB prostora koji kosta nekih 70-ak evra.
Kontakt: http://www.pinsoft.com/servlets/main P.S. Zna li ko neku internet adresu na kojoj mogu nesto vise saznati o ovom proizvodu, jer me toliko interesuje, lep je na izgled, a i njegove karakteristike opravdavaju cenu koja me mami da ga kupim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Član
Član od: 28.4.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 0
|
![]()
bilo bi zaista dobro da se u nekom od narednih brojeva pojavi test ovog plejera.cudi me da se nije nasao u avgustovskom broju u okviru teksta o ipodolikim plejerima.mnogo reklame a na netu nisam uspeo da nadjem nista konkretno o samom uredjaju i iskustvima ljudi sa istim.ako neko ovo vidi i smatra da je predlog na pogresnom mestu nek javi,jer bezveze je ako predlog ne dodje do ljudi kojima je namenjen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 17.8.2006.
|
![]()
Ja sam nedavno kupio BlueBerryCat 512 mp3, i ne mogu nikako da nadjem njihov sajt da bih upgrade-ovao firmware. Onaj koji je ispisan na kutiji ne postoji?! Ako neko zna resenje ovog problema, neka pomogne sto pre (nek mi posalje pm), inace ga verovatno vracam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
a jel mozes da kazes nesto o samom plejeru,pre nego sto ga vratis.i koji je to sajt ispisan na kutiji.i zasto moras da upgrade-es firmware
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
sito zadovoljan i zahvaljuje na odgovoru.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Bas me zanima kog je kvaliteta zvuk na ovom playeru. Cuo sam da je firma Neo skoro promenila ime u Blueberry.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
Član od: 16.1.2007.
|
![]()
Blueberry 2GB kosta 7.900din. a I-Pod shuffle 512Mb 7.400din...sluske i zvucnik su extra...samo sto je zvucnik dosta tih..vrlo zanimljiva stvarcica..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Pozz svima... Kupio sam Blueberry Cat 2gb pre 4 meseci i sada ne mogu da nadjem nigde firmware za update... Ako neka zna neki korisan link neka javi... HITNO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Plejer je njesra,nije izdrzao pad sa 0.5 m ,ne mogu se menjati pesme po folderima,baterija ne izdrzava vise od 5h....Batalite ovo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Pa brate ne moze jare i pare
![]() mp4 player za 50 eura(mozda i manje sada)i to 1GB-sta ste hteli ![]() Sto je najcrnje-za slicnu sumu moze da se kupi Creative MuVo(doduse bez FM-a(meni licno radio ne treba ni pet para u zivotu)i bez mp4-a(takodje-ne razumem sto bi nekome trebala mogucnost pustanja video klipova na sred ulice,mjuza me zanima samo)ali boze moj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
Član od: 14.11.2007.
|
![]()
Ma i ja se slažem da je skroz bezveze, ali sad sam zaglavila sa njim, pa šta mogu. Elem, možda generalno nemam sreće sa MP3/MP4 playerima, na ovom mi je prvo puklo staklo i to mu zaista ništa nisam radila, samo je stajao u torbici, pa su se prekinuli kontakti sa zvučnikom, a sad svako malo resetuje.
![]() Mada meni doduše drži baterija skoro 10h, možda sam sa tim imala sreće... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Pa ja kada sam video da Blueberry Cat kosta 50e i da moze da pusta i video i to malo posle pre nego sto sam ja kupio moj Transcend Tsonic 530 za nesto manje para mislio sam da sam se i ja mozda za*ebao
![]() Medjutim vidim zale se(izmedju ostalog ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Novi član
Član od: 6.7.2007.
|
![]()
Pozdrav,
da ne bih otvarao novu temu, a radi se o nasledniku Cat modela, Tomcat (1gb) pitacu u ovoj. Kupio sam pre par dana ovaj player. Extra izgleda, opcije su super, sve sto sam do sada video je odlicno , ali me jako nervira sum koji se javlja cim se pusti pesma. Kada se pusti muzika (ili video) iznad 4 (od 0-20 je jacina) onda se ne primecuje jer ga muzika nadglasa. Ali na 2-3 , sto cesto moze zatrebati je jako iritirajuci, jer je sve vreme u pozadini. Mozda bih se vremenom navikao i poceo da ga ne primecujem, ali cini mi se da ne treba tako da bude. I kada se stopira pesma sum se i dalje cuje dok se ne ugasi player. Procitao sam komentare na itsvetu, i vidim da se jos neki ljudi zale na isto, pa me zanima da li je to normalna pojava za ovaj model ili je to nesto sto samo nekome zapadne. Voleo bih da mi odgovori neko ko ima isti model, a naravno i vi sto imate cat kakvo je vase iskustvo. Da li je to problem u hardware-u ili se moze smanjiti kada (ako ikada) izadje novi firmware. Hvala na odgovorima. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Novi član
Član od: 11.7.2007.
|
![]()
Ukratko:
SHUSHTI!!! Ja i kolega kupili smo BB TOMCAT zbog FM transmitter-a. Ali zvuk koji se dobija je neprihvatljiv. U prvom trenutku pomislio sam da je to mozda do same veze ali kada se prikace fabricke slusalice isto se cuje sustanje. Ono sto me zanima je da li je autor teksta u kome je isti prikazan imao slicnop iskustvo ili je u pitanju losa serija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Novi član
Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Nije u pitanju losa serija.To je najveci problem ovog uredjaja.Nadam se da ce novi firmware to resiti.Sto posto sam siguran da je to softverski problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Novi član
Član od: 5.10.2006.
|
![]()
HAVARIJA!!!
Uzeo sam ga pre nedelju dana, i sad je totalno otkazao! Hocu da pustim muziku - al on nece. Stoji na prvoj sekundi. Hocu da pustim video, opet isto. Udjem u radio, ne radi mi automatsko prebacivanje stanica na srednje dugmence. Ne znam vise sta da radim. Vracao sam na fabricka podesavanja i nista. Pomagajte drugovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|