![]() |
![]() |
|
Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 | |||
Veteran
Član od: 23.9.2009.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 312 puta na 165 poruka
|
![]()
Novi nastavak Farming Simulatora izlazi 18-og oktobra (jos oko mesec dana).
http://www.landwirtschafts-simulator.de/ Novosti su: - multiplayer (u lokalnoj mrezi i preko interneta) - download i automatska instalacija modova - stoka i uzgoj stoke - jes veca mapa sa jos vise detalja, zanimljivom i raznolikom okolinom - jos bolja grafika. Primecujem na traileru da metalni i glatki delovi imaju realniji odsjaj. Svi materijali deluju relano... Farming Simulator 2011 GamesCom Trailer:
p.s. Tema o prethodniku: Farming Simulator 2009 http://www.sk.rs/forum/showthread.ph...hlight=farming |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 147 puta na 101 poruka
|
![]()
Evo ako hoćete da igrate ovo dođite lepo kod mene. Možete mnogo bolje da se poigrate. Imam brate njiva koliko hoćeš. Lako ću nekome naći posao, uvek ima nečega. Evo baš se sad u ovo vreme sadi blitva. Posle toga ima postavljanje plastenika. Mogu i trejler da napravim pa neka zainteresovani dođu.
![]() Šalu na stranu, zašto bi neko pravio igru u kojem imaš ulogu povrtara ili ratara. Mnogo je profitabilnije uživo. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ilic stefan na korisnoj poruci: | ||
Borko Motorko (27.1.2011) |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 27.5.2008.
Zahvalnice: 644
Zahvaljeno 326 puta na 216 poruka
|
![]()
Već vidim situaciju - petak veče, okuplja se ekipa na serveru, pivo i pizza su tu, Metallica svira u pozadini i počinje vršidba žita
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku =FI=Ghost na korisnoj poruci: | ||
Borko Motorko (21.6.2011), LoshMeeBre (17.3.2012), Nikola16789 (15.9.2010), volf (23.3.2011), Zoran_KS (14.9.2010) |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 274 puta na 209 poruka
|
![]()
He,he.
Ipak ne mogu da razumem kome moze da bude interesantno ovo.Sta je poenta price? ![]() Obraditi sto vise hektara na sat?Jbg,mora da se bodi racuna da se ne propusti neki red. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Veteran
|
![]()
Stvar ukusa kao i kod svega ostalog... Neko nesto voli...
Koliko sam video Farming Simulator obozavaju deca sa sela. Deca od mog rodjaka ne mogu da docakaju, pitaju "a jel moze negde odmah taj dan da se skine?" I njihove kolege isto. ![]() Inace poljoprivrednici obozaaju poljoprivredne masine pogotovo ove modernije dizajnirane. Mozda niste znali ali u zadnjih recimo 10-15 godina dizajneri automobila dizajniraju i traktore i kombajne. Jednostavno se pokazalo da svako voli sredstva sa kojim radi i voli da to lepo izgleda. Isto kao sto vecina ljudi koji rade sa kompjuterom vole kompjuter pa kupuju neko skupo kuciste, pa fore, svtela, poklopce... Mozda ne znate ali u Nemackoj je farming Simulator bestseller: Citat:
Citat:
...Poenta je da mnogo ljudi vole simlacije. Ne znam zasto ali vole. Pretpostavljam zato jer te masine u stvarnosti kostaju 100-200 hiljada evra svaka a u igri ih imas sve za cenu igracke. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jupiiiiii,nova igra za virtuelne Miloše Bojaniće i tastaturne wannabe seljake
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 3.7.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ja sam zainteresovan ali mi treba pomoc kako da to obavim sta sve treba da uradim !
e ovako ja sam darko i jako volim igrati fs-ove pa bi preso na 2011-ku sra sve treba da skinem za multiplejer ? evo brzi nacn javi mi se na fb.....ja sam darko prćić pa me nadji i cujemo se pozzz inace ako mogu na tvoju farmu :P ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Ne znam kako je sada ali do sada je bilo potrebno imati original igru da bi multiplayer radio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Ja sam trazio jednu masinu za Farming Simulator 2009 ali nema je nigde sve zive imaju samo ta nema
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
Član od: 4.5.2011.
|
![]()
Postovani:
Potrebna mi je pomoc oko Farming Simulatora 2011.Posedujem lan mrezu od 11 racunara,Instaliralismo igru ali ondah nailazimo na problem oko Kreiranja servera za lan.Na 1 racunaru smo pustili server da nam se pojavi natpis testiranje portova a na kraju izadje natpis spajanje sa serverom i tako stoji do sutra a na drugom racunari idemo na prikljucise igri a tus e pojavi da server nije aktivan.Da li nam je potreban jos neki dodatak za tu igru da bih radila u lan mrezi. Ako neko zna, molim vas da nam pomognete>>>>>>>>>>>>. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Novi član
Član od: 30.10.2011.
|
![]()
pozzz svima kako da ubacim zitarice na farming simulator jer me smaraju kukuruzi i zita kako nesto novo da ubacim ja skinem mod i ubacim u mods ali nista nema
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
Pa taj mod se verovatno instalira u Program Files\Farmig Simulator 2011\ ...tamo gde idu modovi za mape. Procitaj uputstva za instalaciju tog moda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Veteran
|
![]()
Trejler za Platinum izdanje:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
Član od: 27.5.2008.
Zahvalnice: 644
Zahvaljeno 326 puta na 216 poruka
|
![]()
Da li je moguće igrati u multiplejeru narodnu verziju igre? Makar preko hamachija?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
farama, poljoprivreda, poljoprivredne mašine, ratarstvo, traktori |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Farming Simulator 2009 | JJ92 | Simulacije vožnje | 20 | 10.5.2011 16:15 |
Farming, Prodaja - virtualna i stvarna | Lord Elendil | Mrežne igre | 19 | 26.10.2006 12:28 |
2/2006 "Kineski farming" | oluja | „Ja, igrač!” | 65 | 8.7.2006 13:40 |