![]() |
![]() |
|
Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
El Presidente Returns as Kalypso Media Announces Tropico 4 on PC!
Bracknell, UK – 13th August, 2010 Following the worldwide success of Tropico 3, Kalypso Media is pleased to announce that Tropico 4, the next title in the bestselling strategy simulation series, is currently in development by Haemimont Games for Windows PC. News on a possible console version of Tropico 4 will be made available soon. In Tropico 4, El Presidente returns to the island of Tropico, and this time, he’s bringing new enemies and allies along for the ride, as he fights to turn his little island into a superpower. New content and gameplay features will influence whether our fearless leader can create a feared superpower, or become nothing more than a smalltime banana republic ruler. Tropico 4 sees you return as El Presidente, the tyrannical (or benevolent) dictator of the island paradise of Tropico. The world is changing and Tropico is moving with the times – geographical powers rise and fall and the world market is dominated by new players with new demands and offers -- and you, as El Presidente, face a whole new set of challenges. If you are to triumph over your naysayers you will need to gain as much support from your people as possible. Your decisions will shape the future of your nation, and more importantly, the size of your Swiss bank account. Tropico 4 features all new missions across new maps and includes exciting and fun new features to keep the action fresh and challenging. You can even elect ministers into power to help get your more controversial decisions passed through the government. But remember to keep your friends close and your enemies closer as everyone has an agenda! Tropico 4 also brings a new level of social interaction with the addition of Facebook and Twitter integration (PC version only). Post comments on Twitter direct from the game and have updates go out when you complete missions or unlock new achievements. You can even take screenshots of your island and post them on your Tropico 4 Facebook page and compare your interactive Dictator ranking on the online leaderboards. Every little bit helps when you are bringing your island into the 21st Century! Features:
Tropico 4 is currently in development by Haemimont Games and is scheduled for release in Q2 2011. For more information please visit http://www.kalypsomedia.com http://forum.kalypsomedia.com/showthread.php?tid=5833 Nazalost bojim se da ce Tropico pod Kalypso menadzmentom propasti. Ne znam da li je moguce ali ova kompanija toliko pravi tehnickih gresaka i unistava razne IP koje kupi za male pare. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Lich_king2 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Ne znam zašto se bojiš, sa trojkom su odradili odličan posao.
Trebao si postaviti temu pod 'Upravljačke simulacije'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.203 puta na 7.165 poruka
|
![]()
Uništavaju, naravno da uništavaju. Kada je izašla trojka, prošle godine u ovo doba? Od tada smo dobili Absolute Power ekspanziju i već za neko proleće/leto iduće godine najavljuje se četvrti deo koji će da donese samo drugačije misije u kampanji i nekoliko novih građevina. Drugim rečima - muzemo franšizu.
Evo na ovom primeru se baš vidi osnos izdavača/razvojnih timova prema igrama danas i pre deset godina. Kad smo dobili prvi Tropico PopTop je nakon malo jače od godinu dana izbacio Paradise Island ekspanziju i onda se dao na stvaranje potpuno novog nastavka. I to ne "nastavka" iza koga se krije nova ekspanzija, nego igre u potpuno drugačijem miljeu, čija se mehanika dosta oslanja na original, ali se toliko razlikuje da su komotno mogli i drugačije da je nazovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Veteran
Član od: 23.9.2009.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 312 puta na 165 poruka
|
![]() Citat:
Evo ja ga bas ovih dan igram i radi mi sasvim ok a i na kvalitet nemam zamerki. Mozda je bilo problema u prvoj verzijii?! ja sam odmah patchevao i nisam nista primetio cudno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 2.6.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 76 puta na 57 poruka
|
![]()
dobar je 3deo,mnogo interesantnih stvari, ali mi je tropico paradise island ekstra, cak mislim da je to najbolji deo. muzika je neprevazidjena, jedna od najboljih u igrama uopste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 27.5.2008.
Zahvalnice: 643
Zahvaljeno 326 puta na 216 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Novi član
|
![]()
zna li neko sta znaci ona slicica iznad objekata, kao neka kesa za smece i preko nje crvena crta -.- fabrike mi nista ne proizvode zvog otga, provao sam da napravim i deponije blizu ali ne pomaze...
p.s. stavio sam da se uvoze potrebne sirovine za sve fabrike i opet nista |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Veteran
Član od: 16.2.2006.
Zahvalnice: 263
Zahvaljeno 102 puta na 73 poruka
|
![]() Citat:
Kao sto si rekao, trebalo bi da taj problem bude resen uvozom istih, ali nije iskljuceno da postoji bug. Gradi industrije za koje imas sirovine na samom ostrvu i nije lose da fabrike budu pored postrojenja za obradu sirovina. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku _Grotesque_ na korisnoj poruci: | ||
gentlman (12.9.2011) |
![]() |
#10 |
Veteran
Član od: 2.6.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 76 puta na 57 poruka
|
![]()
nekako mi mape isto izgledaju kao u tropico 3 verziji. volim ovu igru i ne trazim zamerke ali...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Veteran
Član od: 11.3.2006.
Zahvalnice: 249
Zahvaljeno 252 puta na 147 poruka
|
![]() Citat:
Nisam odusevljen komentarima, posebno zato sto sam ocekivao neke novitete i ludje zezanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
Član od: 19.11.2005.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 298 puta na 149 poruka
|
![]()
Нпр да има још пар супарничких острва, то би била журка...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Tropico | Omnio | Upravljačke simulacije | 56 | 30.10.2015 17:21 |
Tropico 3 | simakosmos | Upravljačke simulacije | 195 | 24.5.2011 14:07 |