Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Upravljačke simulacije
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 15.8.2010, 12:29   #1
Lich_king2
Veteran

Član od: 29.6.2008.
Zahvalnice: 769
Zahvaljeno 223 puta na 152 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Lich_king2
Određen forumom Tropico IV

El Presidente Returns as Kalypso Media Announces Tropico 4 on PC!

Bracknell, UK – 13th August, 2010

Following the worldwide success of Tropico 3, Kalypso Media is pleased to announce that Tropico 4, the next title in the bestselling strategy simulation series, is currently in development by Haemimont Games for Windows PC.

News on a possible console version of Tropico 4 will be made available soon. In Tropico 4, El Presidente returns to the island of Tropico, and this time, he’s bringing new enemies and allies along for the ride, as he fights to turn his little island into a superpower. New content and gameplay features will influence whether our fearless leader can create a feared superpower, or become nothing more than a smalltime banana republic ruler.

Tropico 4 sees you return as El Presidente, the tyrannical (or benevolent) dictator of the island paradise of Tropico. The world is changing and Tropico is moving with the times – geographical powers rise and fall and the world market is dominated by new players with new demands and offers -- and you, as El Presidente, face a whole new set of challenges.

If you are to triumph over your naysayers you will need to gain as much support from your people as possible. Your decisions will shape the future of your nation, and more importantly, the size of your Swiss bank account.

Tropico 4 features all new missions across new maps and includes exciting and fun new features to keep the action fresh and challenging. You can even elect ministers into power to help get your more controversial decisions passed through the government. But remember to keep your friends close and your enemies closer as everyone has an agenda!

Tropico 4 also brings a new level of social interaction with the addition of Facebook and Twitter integration (PC version only). Post comments on Twitter direct from the game and have updates go out when you complete missions or unlock new achievements.

You can even take screenshots of your island and post them on your Tropico 4 Facebook page and compare your interactive Dictator ranking on the online leaderboards. Every little bit helps when you are bringing your island into the 21st Century!

Features:

• New campaign consisting of 20 missions on 10 new maps
  • 20 new buildings including Stock Exchange, Shopping mall, Aqua Park and a Mausoleum to El Presidente
  • Six new Interactive disasters including volcanoes, droughts and tornadoes
  • Council of Ministers - appoint selected citizens to ministerial posts in the government to help push through your more controversial decisions
  • National Agenda – receive objectives from Tropican factions, foreign geopolitical powers or opportunities relating to current island events such as ongoing disasters
  • Facebook and Twitter integration – post live Tweets directly from the game or create posts automatically upon completion of missions, unlocking achievements, etc. Store and display achievements on a Tropico 4 Facebook page and see their how your Dictator rankings fare against other players (PC only feature)
  • Screenshot gallery – take screenshots of your tropical paradise and share on your Facebook page (PC only feature)
  • Trading system - import and export goods to/from other nations to boost your economy or production

Tropico 4 is currently in development by Haemimont Games and is scheduled for release in Q2 2011. For more information please visit http://www.kalypsomedia.com

http://forum.kalypsomedia.com/showthread.php?tid=5833

Nazalost bojim se da ce Tropico pod Kalypso menadzmentom propasti. Ne znam da li je moguce ali ova kompanija toliko pravi tehnickih gresaka i unistava razne IP koje kupi za male pare.
Lich_king2 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Lich_king2 na korisnoj poruci:
=FI=Ghost (15.8.2010), pentraksil (15.8.2010), Stranger2 (19.8.2010)
Stara 15.8.2010, 14:37   #2
Nikola95
Veteran

Član od: 7.1.2008.
Zahvalnice: 791
Zahvaljeno 238 puta na 168 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Nikola95
Određen forumom Re: Tropico IV

Ne znam zašto se bojiš, sa trojkom su odradili odličan posao.
Trebao si postaviti temu pod 'Upravljačke simulacije'.
Nikola95 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.8.2010, 15:09   #3
DeCoy
Intel Inside

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.203 puta na 7.165 poruka

Uništavaju, naravno da uništavaju. Kada je izašla trojka, prošle godine u ovo doba? Od tada smo dobili Absolute Power ekspanziju i već za neko proleće/leto iduće godine najavljuje se četvrti deo koji će da donese samo drugačije misije u kampanji i nekoliko novih građevina. Drugim rečima - muzemo franšizu.

Evo na ovom primeru se baš vidi osnos izdavača/razvojnih timova prema igrama danas i pre deset godina. Kad smo dobili prvi Tropico PopTop je nakon malo jače od godinu dana izbacio Paradise Island ekspanziju i onda se dao na stvaranje potpuno novog nastavka. I to ne "nastavka" iza koga se krije nova ekspanzija, nego igre u potpuno drugačijem miljeu, čija se mehanika dosta oslanja na original, ali se toliko razlikuje da su komotno mogli i drugačije da je nazovu.
DeCoy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.8.2010, 15:21   #4
Lich_king2
Veteran

Član od: 29.6.2008.
Zahvalnice: 769
Zahvaljeno 223 puta na 152 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Lich_king2

Citat:
Nikola95 kaže: Pregled poruke
Ne znam zašto se bojiš, sa trojkom su odradili odličan posao.
Trebao si postaviti temu pod 'Upravljačke simulacije'.
Prevideo sam forum . Naravno da je muza, ali sto je jos smesnije, dosta musterija se zali da im igre pucaju po savovima. M.U.D TV necu ni da komentarisem. Povukli se ko misevi u rupu posle njega. Crash,bugs ma svega ima tu.
Lich_king2 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.10.2010, 5:25   #5
Stranger2
Veteran

Član od: 23.9.2009.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 312 puta na 165 poruka

Citat:
dosta musterija se zali da im igre pucaju po savovima. M.U.D TV necu ni da komentarisem. Povukli se ko misevi u rupu posle njega.
Zašto?
Evo ja ga bas ovih dan igram i radi mi sasvim ok a i na kvalitet nemam zamerki. Mozda je bilo problema u prvoj verzijii?! ja sam odmah patchevao i nisam nista primetio cudno.
Stranger2 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.12.2010, 14:15   #6
orome
Veteran

Član od: 2.6.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 76 puta na 57 poruka

dobar je 3deo,mnogo interesantnih stvari, ali mi je tropico paradise island ekstra, cak mislim da je to najbolji deo. muzika je neprevazidjena, jedna od najboljih u igrama uopste.
orome je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.12.2010, 20:58   #7
=FI=Ghost
Veteran

Član od: 27.5.2008.
Zahvalnice: 643
Zahvaljeno 326 puta na 216 poruka

Citat:
orome kaže: Pregled poruke
dobar je 3deo,mnogo interesantnih stvari, ali mi je tropico paradise island ekstra, cak mislim da je to najbolji deo. muzika je neprevazidjena, jedna od najboljih u igrama uopste.
Slažem se u potpunosti!
=FI=Ghost je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.9.2011, 14:47   #8
gentlman
Novi član

Član od: 6.3.2008.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku gentlman

zna li neko sta znaci ona slicica iznad objekata, kao neka kesa za smece i preko nje crvena crta -.- fabrike mi nista ne proizvode zvog otga, provao sam da napravim i deponije blizu ali ne pomaze...
p.s. stavio sam da se uvoze potrebne sirovine za sve fabrike i opet nista
gentlman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.9.2011, 12:22   #9
_Grotesque_
Veteran

Član od: 16.2.2006.
Zahvalnice: 263
Zahvaljeno 102 puta na 73 poruka

Citat:
gentlman kaže: Pregled poruke
zna li neko sta znaci ona slicica iznad objekata, kao neka kesa za smece i preko nje crvena crta -.- fabrike mi nista ne proizvode zvog otga, provao sam da napravim i deponije blizu ali ne pomaze...
p.s. stavio sam da se uvoze potrebne sirovine za sve fabrike i opet nista
To znaci da ti nedostaju sirovine.
Kao sto si rekao, trebalo bi da taj problem bude resen uvozom istih, ali nije iskljuceno da postoji bug.
Gradi industrije za koje imas sirovine na samom ostrvu i nije lose da fabrike budu pored postrojenja za obradu sirovina.
_Grotesque_ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku _Grotesque_ na korisnoj poruci:
gentlman (12.9.2011)
Stara 26.9.2011, 11:51   #10
orome
Veteran

Član od: 2.6.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 76 puta na 57 poruka

nekako mi mape isto izgledaju kao u tropico 3 verziji. volim ovu igru i ne trazim zamerke ali...
orome je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.9.2011, 14:12   #11
_Maximus_
Veteran

Član od: 11.3.2006.
Zahvalnice: 249
Zahvaljeno 252 puta na 147 poruka

Citat:
orome kaže: Pregled poruke
nekako mi mape isto izgledaju kao u tropico 3 verziji. volim ovu igru i ne trazim zamerke ali...
Po onome sto sam cuo o igrici sticem uticak da ako je propustim, propustam ono sto sam vec nekada i igrao.

Nisam odusevljen komentarima, posebno zato sto sam ocekivao neke novitete i ludje zezanje.
_Maximus_ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.9.2011, 15:33   #12
Miki1987
Veteran

Član od: 19.11.2005.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 298 puta na 149 poruka

Нпр да има још пар супарничких острва, то би била журка...
Miki1987 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Tropico Omnio Upravljačke simulacije 56 30.10.2015 17:21
Tropico 3 simakosmos Upravljačke simulacije 195 24.5.2011 14:07

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 1:40.