![]() |
![]() |
|
ŠDK - Osnovne komponente Saveti u vezi sa kupovinom osnovnih komponenti računara: procesora, ploča, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Interesuju me utisci korisnika DFI ploca.Bacio sam oko na DFI LanParty nf4 Ultra-D pa posto nisam do sada ni cuo za tu marku da cujem vase utiske!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 364 puta na 273 poruka
|
![]()
Uzimaj to i ne razmisljaj mnogo.Ako volis da klokujes ta ploca je prava stvar.Neces pogresiti ako si se odlucio za DFI
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Sta je sad ovo?Svi su tu da preporuce ali je niko u stvari nema!Odakle onda toliko iskustvo u vezi o.c.?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Okey,to je u redu.Mislio sam uopste o DFI plocama.Da li su u klasi jednog ASUSA I ABITA po stabilnosti i tako to.Da ne uzmem plocu koja dobro klokuje procesor a ostalo truba!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da ne bih otvarao novu temu, iskreno o DFIju i ASRocku nisam ni ja cuo, pa bi po neko vase iskustvo dobro doslo, u stvari cuo sam za neki ASRock sa ATI RADEON XPRESS 200 chipsesom pa me zanima da li je ovaj chipset u klasi nForce chipseta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 12.12.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 22 puta na 20 poruka
|
![]()
DFI je firma koja trenutno proizvodi najbolje ploce na trzistu i one su prevashodno namenjene entuzijastama i overklokerima. Kvalitet izrade njihovih ploca je na najvisem nivou. Sto se tice poredjenja sa Abitom, uglavnom svi najbolji strucnjaci su upravo iz Abita presli u DFI na celu sa Oskar Vu-om, koji je inace idejni tvorac sjajne DFI Ultra-D ploce. A inace najbolji svetski overklok rezultati su postignuti bas na DFI m.plocama. Ja trenutno posedujem DFI nF4 Ultra-D plocu i izuzetno sam zadovoljan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Svi na netu hvale lanParty, a trebalo bi i da sija u mraku.
Pogledaj malo, pa ćeš videti da li ti odgovara. Svaka dobra, BRZA, memorija je dobra, uzmi par modula da radi u dual channelu. Što brža, to bolja. Najbolje su PC 4xxx memorije |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Lapsusi i smešne situacije... | Cvrcak | Cvet kompjutera | 3623 | 25.2.2018 11:10 |
WoW, za i protiv! | MilanSM | Mrežne igre | 273 | 10.4.2007 19:52 |
Pirati??? | Carl Jonson CJ | O igrama uopšte | 840 | 19.1.2007 14:25 |
Canon PowerShot A510 - Za i protiv | maxa | ŠDK - Foto i audio/video | 29 | 4.5.2006 13:12 |
Obicna protiv dual | todos | Osnovne komponente | 8 | 13.2.2006 13:53 |