![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 17.1.2012.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav!
Može li neko da me nauči kako da downloadujem firmware za Samsung GT-S5690 (Galaxy XCover) Pokušao sam na Samsungovom sajtu ali kada ukucam model telefona samo poništi. Na drugim sajtovima problem sa cli..,downl.. i ostalim reklamama bez uspješno. Moj problem je;Nakon brisanja sistema obrisao sam neki fajl,pa nakon fabričkog reseta, nema ni menija ni ikonica ekran je crn tako da ne mogu podešavati ništa u setingu. Sistem ću morati ili reparirati ili podići sa sdcard.Da li neko ima predlog. ( process com.android.setupwizard has stopped ) padajući meni radi na kojem su: wireless,blutut,gprs, i oni mogu da se uključe. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Android] Obrisan sistemski fajl sa PAP 5044 | Puritania | Programi za mobilne telefone | 8 | 24.1.2014 1:44 |
Kako izbrisati fajl koji ne moze da se izbrise | Dusan_BG | Operativni sistemi | 2 | 26.3.2013 15:33 |
kako da pretvorim mp3 fajl u avi fajl | pokies | Audio softver | 4 | 25.1.2010 2:22 |
.bat fajl | nameZola | Programiranje | 2 | 6.3.2009 21:16 |
SEO - Neka pitanja (sitemap.* fajl, robots.txt) | Jenkiduduldu | Web razvoj | 5 | 24.7.2008 15:12 |