![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 17.11.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pre 4 dana mi se pojavio problem tako da se neke stranice nisu mogle otvarati, neke su se otvarale sporo, a neke su radile najnormalnije. Sutradan npr. radi stranica koja juce nije mogla, ali ne radi neka druga i slicno. Na fejsbuku mi se neke slike nisu mogle prikazivati, sad se fb uopste ne moze otvoriti. Inace koristim mozilu, probao sam i u chromeu al isto je potpuno, dakle nije do pretrazivaca. Skenirao sam i nema virusa. Sta bi moglo biti ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 16.8.2014.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Moglo bi biti da ti se gubi net pa ne stigne da ucita stranicu do kraja. Prati lampice, prva power mora konstantno da svetli, druga ADSL mora konstantno da svetli ako trepce znaci da nemas adsl, treca lampica internet treba da trepce ako ti otvaras nesto na internetu a konstanto sija kada ne radis nista a ukoliko nije upaljena onda nemas internet. (Tako radi kod mene telekomov modem HG 530.) Proveri i brzinu interneta http://www.speedtest.net/
Ako ti prekida i na youtube kada otvara neki video onda sigurno dolazi do prekida interneta, prati lampice. A ako je prekid onda zovi operatera da ti to srede. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.11.2011.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 2.448 puta na 2.073 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
telenor internet problem | talenat | Internet usluge | 4 | 6.4.2012 11:34 |
Problem sa internet konekcijom | Despotaca | Internet usluge | 4 | 15.3.2012 16:49 |
Problem sa internet konekcijom, PC radi, laptop ne | BorisBG | Kvarovi | 1 | 21.1.2012 13:53 |
Internet, problem sa kablom | todos | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 14 | 16.11.2010 19:34 |
Problem sa internet vezom? | Nikoolar | Kvarovi | 17 | 9.4.2010 17:52 |