![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Igrao sam igricu(cs 1.6) i odjednom mi je nestala slika.Sutradan sam ga otvorio pogledao sve sam izvadio i vratio i pokrenem racunar ista prica nema slike,promenuo sam kabal od monitora ja mislim da se zove ATA tako nesto opet isto i nece da se ugasi na dugme,sta to moze da bude,da li mozda nisam dobro vratio procesor?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 20.1.2008.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 226 puta na 164 poruka
|
![]()
Kako misliš sve izvadio? Po priči, kontam da si skidao i procesor, ali ne verujem da nije dobro nalegao. Pre će biti da je do grafičke ili slično.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dile na korisnoj poruci: | ||
Ficketa (12.1.2013) |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Pa izvadio graficku,ram,procesor i one kablove od napajanja i sve to vratio kako je i bilo,a sta da je procesor,ja ipak sumnjam u njega?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 20.1.2008.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 226 puta na 164 poruka
|
![]()
Procenat otkaza procesora nije visok, zato i ne verujem da je do njega.
Da li cuješ beep pri paljenju računara? Moguće da je grafička kartica ili možda i napajanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Ne cujem beep mada nikad ga nisam ni cuo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Cak ni onaj najobicniji pri butovanju? Onda biper najverovatnije nije priključen na ploču. Sasvim je moguce da je vrisnula g. kartica, zatim napajanje, i na kraju eventualno sama ploca. Mozda ploca i daje neki signal, ali pošto nemas biper naravno ne mozes da ga cujes. Sada jedino da metodom eliminacije utvrdiš šta je u kvaru.
Sent over section_one subnet ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nutsbre@ker na korisnoj poruci: | ||
Ficketa (12.1.2013) |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Ok,hvala.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slike sa mobilnih telefona | Magneto | Aparati i oprema | 118 | 3.7.2008 1:11 |
Kvalitet slike na HDTV televizorima i povezivanje na kablovsku | FilipZivkovic | Video/TV softver | 10 | 4.2.2008 23:14 |
Panasonic GD87, kako prebaciti slike preko IR? | DragonSlayer | Aparati i oprema | 8 | 13.5.2006 18:53 |
Prepoznavanje fonta sa slike | The Finest Serbian Since '82 | Aplikativni softver | 5 | 11.3.2006 3:02 |
Slike u vezi s igricama | hacker_aca | O SK-u uopšte | 14 | 28.2.2006 15:51 |