Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Internet > Internet tehnologije
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 5.4.2009, 0:15   #1
AirGuard
Član

Član od: 14.7.2008.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
Određen forumom e-mule potrebna pomoc

molim vas da mi,ukoliko ste u mogucnosti,pomognete da podesim ovaj program za download.Da bi se skinuli fajlovi koje trazim napomenuto je da mora bas taj program.

instalirao sam ga, kliknuo na fajl, dobio oznaku da fajl postoji i da imam 6 izvora za skidanje.Dobio sam status waiting i cekao vise od sat vremena a da nije skinuo nista.

zaista ne znam kako da ga podesim tako da bi jedno detaljnije objasnjene dobro doslo.

Hvala!
AirGuard je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.4.2009, 0:27   #2
holodoc
Deo inventara foruma

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
Određen forumom Re: e-mule potrebna pomoc

Ne koristim ga odavno a i iskreno koliko ja znam "Donkey" derivati su odavno već otišli pomalo u zaborav pored torrenata. Problem je što se na ovim mrežama vremenom sve više postavljao trash sadržaj kao i lažnjaci pa su ljudi pomalo već digli ruke od cele priče.
holodoc je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.4.2009, 8:31   #3
Trubac
Član

Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 38 puta na 31 poruka

Uf, ako nisi stalno aktivan na muli tj, ako ne radi danima bez disconnectovanja, i ako imas 6 izvora onda je to JAKO MALO i bogami nece puno da ti se skida. Mula ne radi tako da ona krene odma da skida, vec moras da cekas svoj red za fajl, gde nekada moze da protekne dosta vremena da krene / moj primer = 30 izvora ---- 4 dana ukljucena mula non stop - skinuo 23 MB - oko 10%... prvi dan nije skinuo nista / ako je novi fajl i ima dosta izvora onda ide relativno brzo, ali opet ne krece odma, i "nikad" na max brzini.

Savet: trazi preko drugih nacina - rapidshare ili neki drugi share sajt -, torrenti, dc++. Licno koristim mulu za prastare stvari koje ne mogu da nadjem na drugim mestima, i u startu sam spreman da ceeeeekam....

Opcije:
Kod mene je namesteno da se povezuje samo na ed2k linkove a ne na Kad - options - connections pa imas dole desno networks - posto inace ne radi kako treba.
i vidi kad se konektujes - pod servers - desno dole imas my info - da li ti pise LOW ID ili HIGH ID. Trebalo bi HIGH - ako ti je HIGH ne diraj podesavanja , ako je low onda nema sanse da skines u neko dogledno vreme, pa vidi po googlu kako podesiti u opcijama / ako ti je ukljucen neki drugi download program ili neki veci download sa neta tenutno traje skoro uvek ce biti low id - barem kod mene , tako da ja ako nesto drugo moram da skidam prvo ukljucim mulu pa onda ostalo/
Jedina stvar koju obavezno stavi je eneble protocol obusfucation da bude stiklirano - options - security, posto iz iskustva znam da ako skidas nove stvari sa neta - serije, nove filmove - mozes da dobijes cuveni mail tipa ne skidajte autorski zasticen materijal inace cemo vas iskljuciti...

Pozdrav
Trubac je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.4.2009, 13:02   #4
AirGuard
Član

Član od: 14.7.2008.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka

procitao sam vase poruke i podesio sta treba,posto mi je sada jasno da preko ovog programa to ide dosta sporo a pritom je jos dosta star fajl sta mislite ako je na sajtu sa koga ga skidam naznaceno da se skida sa e-mule da li postoji neki drugi program koji bi sa tog istog sajta ipak mogao da ga skine(a da nije e-mule)?

Da neko ne pomisli zasto taj fajl ne trazim na drugim sajtovima-trazio sam,ima samo na ovom.

Da li fajl za koji je trazen mule i koji se nalazi na donkey mrezi moze ikako da se skine osim sa mulom?

Poslednja ispravka: Iris (5.4.2009 u 15:57) Razlog: spojeno
AirGuard je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
potrebna pomoc Symbian Komunikacioni uređaji i umrežavanje 5 2.9.2008 11:20
Potrebna pomoc oko High End konfiguracije - Xtreme Gaming - Mandrak ŠDK - Osnovne komponente 2 27.8.2008 9:30
Excel - potrebna pomoc vuka13mv Aplikativni softver 8 14.5.2008 17:02
Pomoc za one kojima je stvarno potrebna... dados Brbljaonica 0 15.3.2007 18:27
Potrebna mi je pomoc SlobodanZizovic Šta da kupim? 1 19.2.2007 4:26

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 7:38.