![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 10 puta na 9 poruka
|
![]()
Doticni hdd (usb sata Maxtor) koristim uglavnom za gledanje filmova preko lcd tv-a. Prilikom instalacije novog windowsa zaboravio sam da ga iskljucim i kada je bilo sve zavrseno video sam da mi usb particija (maxtor) bila D, a produzena od glavnog hard diska H...diskonektovah usb maxtora i svoju produzenu H iz menagmenta prebacih na D...od tada mi vise ne radi usb maxtor...sa povezivanjem se jako sporo prepoznaje i prikazuje gresku kada pokusam da ga otvorim "Eror performing inpage operation"...pokusao sam i sa novim windowsom (bez maxtora), ali je sve isto...inace tv mi i dalje cita filmove koji su na njemu....kako da resim problem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Pravljenje PC igre | Arcibalde | Pravljenje igara | 43 | 23.10.2010 15:22 |
Problem sa bootovanjem sa DVD-a za iATKOS S3 v2 | toology | Operativni sistemi | 0 | 9.9.2010 2:03 |
Povezivanje kompa sa TV-om i DVD-om | mikimaricic | Video/TV softver | 12 | 2.3.2009 22:02 |
Problemi sa efiks-om.. | kwar | Grafika | 2 | 23.12.2008 10:51 |