![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 11 puta na 3 poruka
|
![]()
Planiram uzeti jedan ima ih raznih vrsta i jeftini su. Ono što mene zanima je prikaz titlova. Na deklaraciji piše da su podržane razne vrste, ali ono što mene zanima kako se prikazuju naša slova. Da li titlove moram "lijepiti" ili je dovoljno ga imenovati kao naziv filma? Da li se podrazumjeva da prikazuju slova iz svih svjetskih jezika? Hvala na pomoći.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.166
Zahvaljeno 4.236 puta na 1.274 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]()
To se nikad ne zna. U principu, dovoljna je izmena firmvera da bi to radilo (ako ne radi), ali sam viđao razne varijante. Najsigurnije je da proveriš u prodavnici. Isto važi i za ono drugo pitanje - nekad titl mora da ima isto ime kao film, nekad možeš da biraš koji od više titlova želiš da prikažeš. I to isto zavisi od firmvera uređaja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 11 puta na 3 poruka
|
![]()
oluja, gledam na ebay koštaju oko 30$ , za razliku od WD koji košta 100 i više dolara. Mislim to je prava stvar, jer mi je dosadilo filmove narezivati na CD i DVD i čita sve glavne vrste formata.
Chivan, ako ne upali uvijek mi ostaje dobro staro i muktrpno ljepljenje titlova. To znam da uvijek pali. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Test Drive Unlimited | .:GoRaNStEin:. | Simulacije vožnje | 534 | 27.4.2013 23:53 |
Pitanje u vezi LAN-a | Prief Lirator | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 19 | 11.1.2012 9:30 |
Pitanje u vezi s hostingom... | Wastelander | Web dizajn | 10 | 4.12.2009 13:25 |
Pitanje u vezi s procesorom | Prief Lirator | Osnovne komponente | 11 | 14.4.2008 19:43 |