![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koristim Win7 x64 i napravljenu mrezu sa komsijama. Posle reinstalacije sistema ne mogu da pronadjem sebe a ni ostale na mrezi. Niko se ne vidi kad odem na network. Workgrupa podesena, ip adrese podesene. U cemu bi mogao da bude problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 23.8.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
mozda nisi ukljucio"network discowery" ili ti je mreža publick pa nije automatski uključeno.
![]() da ga namestis klikni: start>control panel>network and sharing center>network location i pitaćete koju lokaciju hoces ako ne radi idi u : explorer (mislim file explorer)>network>setings>i onda nađi network discowery i proveri da li je uključen. cao valjda ce ti pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 23.8.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
ako komsije imaju xp bice problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Bice problem,ali nije nenormalno tesko za resavanje. Ja sam imao slicni problem win 7 je mogao da vidi i kopira stvari sa xp-a ali obrnuto nije mglo i pored pravilno postavljene mreze i kreirane grupe. Problem sam resio tako sto sam u polju gde stoje imena grupa i ljudi sa kojima se deli folder rucno napravio podgrupu everyone, sharing je proradio momentalno posle ovoga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa Adobe Flash performansama na Windows Vista x64 Home Premium OS-u | VladimirBalt | Kvarovi | 0 | 23.8.2009 0:29 |
Gigabyte NX96T 9600GT, čudan problem | De_Italiano | Grafika | 7 | 19.7.2009 19:31 |
Slackware problem | kvare_cg | Slobodni softver | 27 | 20.6.2009 23:27 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |