![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Ovaj.. Stvarno izbjegavam da postavljam teme koje su osudjene na brisanje jos prije nego sto su postavljene, ali me istinski interesuje ova jedna stvar, pa reko, mozda se neko sjeca.
![]() Uglavnom.. Pocinjala je sa nekim likovima koji su na ulici, ili tako negdje izmedju zgrada, ugl - urbana sredina. Postavljaju ogromne zvucnike i tako to, i mikrofone i cekaju izlazak sunca. I kada sunce je sunce pocelo da izlazi oni su poceli da se dernjaju 'Budjenjeeeeeee!!!". ![]() Sjeca li se neko za sta je bila ta reklama i da li je moguce da je nadjem negdje na netu? ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
'ocu li bit' toliko sramotan da cu da bumpujem svoj thread na SKF..? E stv. nemam casti ni malo.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
information junkie
|
![]()
Nisam našao reklamu koju si tražio, ali sam našao ovaj biser: http://www.youtube.com/watch?v=hbzIRsE8aZg
![]() Haha, kakav idiotizam. Morao sam da podelim ovo sa ostatkom sveta. ![]() Ako neko zna, poslaće ti na PM. ![]() lock |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Biseri iz reklama... | RarMan | Brbljaonica | 32 | 24.5.2010 20:01 |
Odgovor na zatvoren topic u vezi sk reklama. | Wastelander | O SK-u uopšte | 1 | 2.4.2010 15:52 |
Vodafone reklama? | Željko | Brbljaonica | 3 | 28.4.2008 21:57 |
Zašto ima tako puno reklama? | NenadSM | O SK-u uopšte | 6 | 28.1.2008 15:40 |
blokiranje reklama pomocu hosts fajla | nighthawk | Internet tehnologije | 13 | 24.1.2008 18:03 |