Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Run > Slobodni softver
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Slobodni softver Teme o softveru otvorenog koda (programi i operativni sistemi), projektima, zajednici...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 10.12.2009, 14:02   #1
despot77
Veteran

Član od: 29.11.2006.
Zahvalnice: 37
Zahvaljeno 128 puta na 109 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku despot77
Određen forumom openSUSE 11.2

Prvi utisak i nije baš tako dobar, možda sam previše očekivao...
Instalirao sam na drugom HDD-u openSUSE 11.2 KDE i mislim da se neće tu dugo zadržati...
Prvo me zezao sa rezolucijom, kao prepoznao je 1600:900, što i jest prava rezolucija monitora i kao postavio je tu rezoluciju ali opet sam morao na monitoru startovati automatsko podešavanje, jer je slika izlazila iz okvira sa sve 4 strane...onada sam nakon par minuta imao jedan crash...sve zacrni i vrati se te mi ponudi da pošaljem report... odmah poslije toga mi se u taskbaru više ne prikazuju otvoreni prozori, to jest kad ih minimiziram njih više nema, ajd grafiku je kao prepoznao (ATI x1550), ali od nekih dodatnih efekata ništa, smo se počnu pojavljivati neke horizontalne crte... mrežu je odmah prepoznao, ali font slova na internetu je katastrofa... ostao bih bez očiju za par dana 8-) ... a tek kad sam vidio da vuče 1,2GB RAM-a od 2GB raspoloživih ???
Sve u svemu ostajem na Mint-u, besprekorno me služi...
despot77 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2009, 16:56   #2
dare023
Veteran

Član od: 30.6.2006.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 133 puta na 122 poruka
Određen forumom Re: openSUSE 11.2

Pa ne znam, ja sam radio apgrejd 11.1>11.2 i radi ok , čak se malo brže podiže.Jedino na laptopu mi se stalno uključuje blutut , iako ga lepo isključim na dugme.To je izgleda bug ,ako sam dobro shvatio u novom kernelu je ispravljen
Sve u svemu ok,par stvari je trebalo reinstalirati i to je to.
Zasad sam zadovoljan
dare023 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2009, 16:57   #3
blast beat
V.I.P. GNU/Linux

Član od: 7.6.2009.
Zahvalnice: 250
Zahvaljeno 649 puta na 499 poruka
Određen forumom Re: openSUSE 11.2

Citat:
despot77 kaže: Pregled poruke
Prvi utisak i nije baš tako dobar, možda sam previše očekivao...
Instalirao sam na drugom HDD-u openSUSE 11.2 KDE i mislim da se neće tu dugo zadržati...
Prvo me zezao sa rezolucijom, kao prepoznao je 1600:900, što i jest prava rezolucija monitora i kao postavio je tu rezoluciju ali opet sam morao na monitoru startovati automatsko podešavanje, jer je slika izlazila iz okvira sa sve 4 strane...onada sam nakon par minuta imao jedan crash...sve zacrni i vrati se te mi ponudi da pošaljem report... odmah poslije toga mi se u taskbaru više ne prikazuju otvoreni prozori, to jest kad ih minimiziram njih više nema, ajd grafiku je kao prepoznao (ATI x1550), ali od nekih dodatnih efekata ništa, smo se počnu pojavljivati neke horizontalne crte... mrežu je odmah prepoznao, ali font slova na internetu je katastrofa... ostao bih bez očiju za par dana 8-) ... a tek kad sam vidio da vuče 1,2GB RAM-a od 2GB raspoloživih ???
Sve u svemu ostajem na Mint-u, besprekorno me služi...
Hvala na izvestaju, bas sam hteo da ga probam, ali ipak cu sacekati malo dok se ne izbace malo vise updateova.
blast beat je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
OpenSUSE 11.1 Deusdies Slobodni softver 24 25.3.2009 16:03
OpenSuSE 11 GoranSTX Slobodni softver 8 20.10.2008 4:24
Pregled distroa - radna tema GoranSTX Slobodni softver 47 1.9.2008 13:04
pitanje za OpenSUSE 10.3 i AtiRadeon Vlada07 Slobodni softver 2 28.12.2007 21:55
openSUSE 10.2 optimus_prime Slobodni softver 8 21.12.2006 18:28

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 13:13.