Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Kvarovi
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima
i nestabilnostima sistema

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 10.7.2009, 18:30   #1
Megatron_SR
Član

Član od: 4.6.2008.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
Određen forumom PES 2009 problem!

Postovanje magovi.....

crni oblaci ovih dana nadamnom plesu...

Ja sam strastveni igrac PES serijala, i igram ga od kad znam za sebe. Problem je sledeci. PES 2009, mi 2/5 puta (npr) baguje, msm, izlazi mi iz igrice u OS, a sve to u trenutku ucitavanja, znaci, sve radi, namestim formaciju, ovo ono, i kada treba igra da startuje, odnosno kada treba utakmica da pocne, poslednji trenutak loadovanja, odnsono, neposredno pred pojavljivanja 3D prikaza stadiona, meni PES 2009 izlazi iz igrice u OS, znaci iskljucuje.

Dok sam bio u BG (posto tamo studiram) sve je normalno radilo, i jednom sam reinstalirao komp. posle toga tamo nisam instalirao PES, jer sam uskoro isao kuci u CG.

Ovdje u CG, sam sve moguce probao, reinstalacije kompa, 3 sistema sam promijenio, XP, Vista, Vista SP2. Drajvere Updateovao, znaci sve sve sve moguce uradio. Bez Petchova raznih PES takodje izbacuje, ali malo redje, a sa SMOKE PATCHOM, cesce mi izbacuje. Kupio sam i jedan drugi instalcioni disk za PES, ali ista situacija.

SVE OSTALE IGRICE RADE BESPREKORNO! (mozda se desi, da jednom u 10 dana, neka igrica izbaci, ali to je vrlo rijetko, kazem mozda, ali vjerovatno zbog nekog drugog motiva)
da li je to do mog hardvera, ili sta ja ne znam, ali evo da saopstim neke osnovne komponente:
AMD Phenom 3x 8650
Ge Force 9600 GT 512
4 GB rama
ASUS TFT 19' wide
Vista SP1

hvala svima unaprijed, ako mi ko moze pomoc, onda ste to vi, jer, ja bi sad pristao, da ne mogu ni jednu igricu da igram, osim PES-a, znaci, mijenjao bi sve za PES, dzabe meni sv radi u fullu, kad ne mogu da igram PES...
pozdrav
Megatron_SR je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Problem sa MSN-om 2009... Down Force Aplikativni softver 6 12.9.2009 17:57
HP DeskJet f4180 - problem sa instalacijom vanila Ostale komponente 3 12.3.2009 19:22
Problem sa virusom - Spyware Remover 2009 tunja86 Zaštita 9 8.3.2009 13:49
Veliki problem sa RAM memorijom leka Kvarovi 10 27.7.2006 10:17

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 23:45.