![]() |
![]() |
|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Komp mi trosi otprilike 240w po proracunima nekih sajtova. Jako mi je bitna tisina ali mi ovaj cooler (thermal) master 350w koji dolazi uz cm elite 332 ne da mira ( da li neko zna na koliko je db deklarisan?). Ova dva napajanja po fabrickim podacima proizvode 27db pa sam se odlucio za jace i skuplje za nekih 1300din. E sad problem je sto sam na ovom sajtu http://www.compass.com.ua/products/vendor.asp?id=176 procitao da 350w odaje 24db a 450w 31db. U kucistu imam 2 cm 12-ice na 22db, fabricki amd kuler na 1000 obrtaja i pasivnu graficku kolika je razlika izmedju 31db i 24 db. Da li neko ima ova napajanja i koliko su realno bucna. Znaci interesuju me ova dva napajanja ne predlazite mi neka druga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
To je poznat problem kod nekih napajanja cooler master eXtreme serije. Na benchu imas temu o tome: http://www.benchmark.co.yu/forum/sho...+cooler+master.
Inace, i ja imam napajanje te serije samo od 500w. Kako sam video u onoj temi CM u Begradu zamenjuje takva napajanja ili opravlja, pa se i ja spremam da skoknem do BGa da to sredim. Ako ti je napajanje jos u garanciji i ako si blizi BG reklamiraj ga pa javi sta si uradio, jer ovi prodavaci gde si kupio napajanje uglavnom ne prihvataju garanciju. Alternativa ti je da menjas 12-icu na napajanju sa drugim primerkom, ako to pokusas takodje javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Napajanje | operator | ŠDK - Ostale komponente | 16 | 10.9.2007 20:17 |
UPS i Napajanje - koja kombinacija moze? | xcom | ŠDK - Ostale komponente | 9 | 3.3.2007 20:11 |
7600GS AGP napajanje | NjegovaWisost | Grafika | 12 | 1.2.2007 21:47 |
Power indikator Club3D 7600GS AGP | Kerezovic Nebojsa | Grafika | 25 | 9.9.2006 21:03 |
Napajanje | vozdovac | Kvarovi | 3 | 20.3.2006 22:27 |