Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Šta da kupim? > ŠDK - Ostale komponente
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 9.10.2007, 11:05   #1
volf
Banned

Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku volf Slanje poruke preko AIM-a korisniku volf Slanje poruke preko Yahooa korisniku volf
Određen forumom napajanje - power vs db

Komp mi trosi otprilike 240w po proracunima nekih sajtova. Jako mi je bitna tisina ali mi ovaj cooler (thermal) master 350w koji dolazi uz cm elite 332 ne da mira ( da li neko zna na koliko je db deklarisan?). Ova dva napajanja po fabrickim podacima proizvode 27db pa sam se odlucio za jace i skuplje za nekih 1300din. E sad problem je sto sam na ovom sajtu http://www.compass.com.ua/products/vendor.asp?id=176 procitao da 350w odaje 24db a 450w 31db. U kucistu imam 2 cm 12-ice na 22db, fabricki amd kuler na 1000 obrtaja i pasivnu graficku kolika je razlika izmedju 31db i 24 db. Da li neko ima ova napajanja i koliko su realno bucna. Znaci interesuju me ova dva napajanja ne predlazite mi neka druga.
volf je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.10.2007, 20:00   #2
ZoranM
Starosedelac

Član od: 29.4.2007.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 243 puta na 227 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku ZoranM
Određen forumom Re: napajanje - power vs db

To je poznat problem kod nekih napajanja cooler master eXtreme serije. Na benchu imas temu o tome: http://www.benchmark.co.yu/forum/sho...+cooler+master.
Inace, i ja imam napajanje te serije samo od 500w. Kako sam video u onoj temi CM u Begradu zamenjuje takva napajanja ili opravlja, pa se i ja spremam da skoknem do BGa da to sredim. Ako ti je napajanje jos u garanciji i ako si blizi BG reklamiraj ga pa javi sta si uradio, jer ovi prodavaci gde si kupio napajanje uglavnom ne prihvataju garanciju.
Alternativa ti je da menjas 12-icu na napajanju sa drugim primerkom, ako to pokusas takodje javi.
ZoranM je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Napajanje operator ŠDK - Ostale komponente 16 10.9.2007 20:17
UPS i Napajanje - koja kombinacija moze? xcom ŠDK - Ostale komponente 9 3.3.2007 20:11
7600GS AGP napajanje NjegovaWisost Grafika 12 1.2.2007 21:47
Power indikator Club3D 7600GS AGP Kerezovic Nebojsa Grafika 25 9.9.2006 21:03
Napajanje vozdovac Kvarovi 3 20.3.2006 22:27

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 17:23.