![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 18.7.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
Imam ploču MSI K8T Neo za Athlon 64 s754, na njoj su dva SATA konektora itd... Pre nekog vremena sam izgubio disketu na kojoj su drajveri za instalaciju HDD WDC WD80 Gb, sada kada treba da instaliram Win. imam problema jer neće da mi prepozna HDD bez drajvera. Nisam mogao nigde da ih nadjem jer i one koje sam našao na MSI sajtu mi nisu odgovarali ili ja nisam nešto radio kako treba. Ako neko ima drajvere molim da mi javi, pošalje ili da me uputi na odgovarajući link.
Unapred hvala. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Skinless na korisnoj poruci: | ||
Taz (8.6.2009) |
![]() |
#2 | |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
Neznam gde si tražio drajvere ovde imaš drajvere koji bi trebali da odgovaraju
Što se tiče drajvera za SATA kontroler nema neke filozofije skini arhivu odpakuj je i sadržaj foldera prekopiraj na disketu .... U odgovarajućem trenutku dok je instalacija XP-a u toku pritisni taster F6 na tastaturi kako bi instalacija XP-a prepoznala sadržaj sa diskete i instalirala odgovarajuće fajlove kako bi HDD prepoznat korektno.... Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Drajver za printer-->problem | Marko 0401 | Ostale komponente | 0 | 16.7.2007 1:00 |
64-bitni drajver za wireless kartu??? | quality | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 24.11.2006 17:57 |
Zida A845E drajver za zvuk | Kaiser Soze | Kvarovi | 3 | 10.11.2006 19:49 |
Drajver za asus a7vbx-mx???gde da ga nadjem??? | user928 | Osnovne komponente | 2 | 20.9.2006 12:01 |