![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 22.12.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 39 puta na 11 poruka
|
![]()
Konfiguracija je sledeca:
AMD Athlon 1,0 Ghz ATI Radeon 9550 640 MB SD ram na ploci mi je prikljuceno jos i: DVDRW HDD 80Gb - koji povremeno krcne i zablokira sve pa sam za svaki slucaj da ne izgum podatke s njega dokupio jedan HDD od 250GB I jos jedan stari HDD od 30 GB a na PCI slotovima imam sledece muzicka 5.1 modem LAN WLAN SCSI kartica na kojoj mi je skener I sve to mi gura na nekom napajanju od 300W Poslednje sto sam ubacio je taj HDD od 250GB i WLAN koji koristim za mrezu. I kad sam ovo poslednje ubacio komp mi je poceo cesto da se "zamrzava", pa ga moram samim tim cesto restartovati......... E sad, predpostavljam da je problem u napajanju, da li mogu nekako da proverim da li je ovo dovoljno napajanje, ili ako nije koje da uzmem novo????? i da li moze da bude u necemu drugom problem?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Prostom logikom dolaziš do toga da ti napajenje nije dovoljno. Kupi bilo koje jače, ali imaj u vidu i da ćeš možda pojačavati kompjuter.
Inače, taj kompjuter ti je malčice star. Mogu tu još neke stvari da prave problem, recimo sama ploča. Ali napajanje je prvo što moraš da promeniš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
eat, sleep & blink
|
![]() Citat:
![]() Ukoliko želiš da izračunaš koliko ti svi ovi delovi "jedu" napajanje, pogledaj ovaj link. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
napajanje preporuka | tomas | ŠDK - Ostale komponente | 18 | 19.4.2007 12:57 |
UPS i Napajanje - koja kombinacija moze? | xcom | ŠDK - Ostale komponente | 9 | 3.3.2007 20:11 |
7600GS AGP napajanje | NjegovaWisost | Grafika | 12 | 1.2.2007 21:47 |
Asus A8R32-MVP Deluxe VS TROFAZNO NAPAJANJE | Freško | Osnovne komponente | 19 | 19.7.2006 0:28 |
Napajanje | vozdovac | Kvarovi | 3 | 20.3.2006 22:27 |