![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 29.3.2017.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 14 puta na 13 poruka
|
![]()
Pozdrav svima,
nekad sam naletio na ovakvu slicnu temu pa je sad nisam nasao i morao sam da otvorim novu.(valjda se nece admini ljutiti) Imam naziv firme ali ne znam koji font ima.Taj font sam nekad davno nasao tamo neke 2k u nekom adobe-u. Nijedan onlajn font finder nije mogao da mi pomogne pa mi je potreban naziv ovog fonta ili naziv nekog najpribliznijeg ovom sto pise plus. slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 25.3.2007.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 91 puta na 60 poruka
|
![]()
Tu mi se čini da ima dva fonta. Za svaki red po jedan. Sajt https://www.myfonts.com/ za gornji red kaže da je Ondine LT Std font i mnogo liči. Za donji red nisam ni tražio pošto izgleda sasvim obično.
Tja dok ja odkucam već je neko uleteo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Prilagođavanje veličine fonta veličini ekrana? | ZoNi | Web razvoj | 12 | 18.11.2015 10:23 |
Skriveni folder - otkrivanje? | Kobilic | Foto i audio/video | 5 | 4.5.2012 9:43 |
Veličina fonta u Skypu? | Orvel | Slobodni softver | 6 | 14.4.2008 1:40 |
Promena boje subtitle fonta u gxine i kaffeine? | NS rider | Slobodni softver | 3 | 10.3.2008 9:35 |