![]() |
![]() |
![]() |
#1 | ||||
Starosedelac
Član od: 1.9.2012.
Zahvalnice: 797
Zahvaljeno 681 puta na 431 poruka
|
![]()
Ovo jedva čekam!
Steam: Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Za sada izgleda odlicno, igra ima smek nekoliko igara fino ukomponovanih u taj prvi trejler.
Malo Alien Isolations, pa tu je nezaobilazni Bioshock, malo Preya (novog), tu i tamo Outer Worlds, manje poznati Observation i jos neki. Uglavnom igre sa dobrom ili odlicnom atmosferom. E sad, to je sto se tice smeka, igrivost cemo tek da vidimo (nadam se uskoro). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 16.3.2015.
Zahvalnice: 850
Zahvaljeno 253 puta na 159 poruka
|
![]()
Zanimljivo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 3.12.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 16 puta na 9 poruka
|
![]()
Glasovna gluma sabija!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku tiho86 na korisnoj poruci: | ||
Vladimirus86 (1.3.2023) |
![]() |
#8 | |||
Deo inventara foruma
|
![]()
ACG igrao demo pa neki utisci
Izgleda da ce demo biti dostupan sirim narodnim masama 4. maja, doduse nisam siguran. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
--a story-driven adventure set in a hard sci-fi world by Stanisław Lem.
--Make choices in a philosophical story that’s driven by science Ovo je najveci izazov. Lem je odlicno opisivao ljudsku prirodu cak i kad su roboti likovi to je samo tehno-basna. To je sustina njegovih dela . Ono sto sam procitao makar. Ogoljavanje ljudske prirode kroz tehnologiju i SF. Nauka je tu u drugom planu zaista.Nauka je sredstvo kod njega a cilj covek i njegova dusa, um. Nadam se da cemo to dobiti kroz ovu igru , SOMA na 10 stepen bi trebalo da bude. Naravno uz kul zezanje sa tehnologijom . Ako bude ko sto bi moglo bice to vrhunski. Nisam procitao Invicible( ne znam u orginalu kako se zove tacno) a imam audio knjigu skinutu vec neko vreme . I bas super sad imam motiv da odlsusam (ako ista valja narator a ako ne onda na papiru na srpskom. Bas je dobro kad ima motiv vise da se procita nesto od velikog pisca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Samo da potvrdim, demo je dostupan na Steamu, oko 18gb velicina.
EDIT: Koliko vidim Demo je bas bas kratak, oko 20. minuta izgleda. Ili je igra poprilicno kratka pa ne smeju bas mnogo da prikazuju ili devovi jednostavno zele da vide kako igra sljaka na raznim konfama. Ko ce ga znati, videcemo kako sve to izgleda na kraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa dobro, mozda i ne treba duze od ovoga, igra radi OK mada mozda moze i malo bolje...Jes da imam stari komp ali igra ne izgleda nesto impresivno, stil je sasvim adekvatan i izgleda OK ali nije neka poslednja rec tehnike.
Sto se tice same igre pa to je to, ovaj igrivi deo podseca na Firewatch, meni se ta igra dopala i ocekivao sam nesto slicno. Jedino nisam bas siguran za glasovnu glumu, Firewatch je tu pokidao ovde glavna likusa...onako. Ali videcemo, nisam hteo previse da otkrivam i zalazim u svaki ugao, ako prica bude dobra i cena adekvatna bice ovo OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
Odlicno uradjena igra za ono sto jeste. Interktivni film ,ima sta da se radi ali nema elemenata koji su izazov tipa slagalice ili borba . Medjutim istrazivanje jeste udarna pesnica i moze da se propusti a misterija je takva da igrac zeli da sazna sve, ne preskoci nista i donese pravu odluku.
Dakle istraga i odluke . Nisu lake odluke i nema skum-sejva ![]() Ko voli ovakve igre ,to je to , najbolje u kategoriji . Ne znam kako za demo ali ovo izgleda odlicno kad se sve poveca do kraja a uopste nije zahtevno i radi odlicno. |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Koreli A. na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
Upravo zavrsio igru...
Otrpilike sam dobio ono sto sam i ocekivao.Igra mi se bas,bas svidela.Kao sto vec sigurno znate ovo moze da ide pod "walking simulatore"i to po meni nikako ne utice na kvalitet igre.Ljudi su napravili fenomenalan posao sto se tice glasovne glume,dizajna nivoa,dizajna enterijera,atmosfere...prosto zaista imate utisak da se nalazite na planeti u dalekoj galaksiji.Tokom cele igre sam zastajao da se divim krajoliku,okolisu...nebu.Posle duzeg vremena me je neka igra "odvela"daleko.Nisam procitao kjnigu,ali tokom igranja osecate taj 50s,60s vajb..bukvalno imate utisak da ste usli u Sci-Fi strip a la Fles Gordon.Prosto i kroz ovu igru mozete da vidite zasto ljude privlaci Sci-Fi.Sto se tice price,non stop vas tera da idete napred sa prostom nekom ljudskom znatizeljom.Kao sto rekoh nisam procitao knjigu,ali sam shvatio da su ljudi kako sam ja bio znatizeljan da napredujem u igru,tako su i ljudi sa istom znatizeljom citali knjigu.Jedina zaista mana u igri je pomalo nekada cudna mehanika,mislim da je to jedino moglo biti bolje reseno.Takodje nemate potpunu slobodu kretanja,u smislu da ne mozete da se penjete,krecete kuda zelite..mislim da bi to dosta doprinelo imerziji,ali sta je tu je.Sto se mene tice velika preporuka za igru. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku tiho86 na korisnoj poruci: | ||
Markius (15.9.2024), Vladimirus86 (26.9.2024) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Guild Wars 2 | nesa24casa | MMORPG igre | 9745 | 5.9.2023 23:03 |