![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Zanima me šta daje bolji zvuk, moj mobilni telefon ili moj kompjuter sa integrisanom zvučnom karticom? Probaću uskoro, čim budem u mogućnosti, ali me zanima odmah sada. Šta vi mislite šta je bolje i da li je značajno bolje?
![]() Moj telefon je: Samsung Galaxy S GT-I9000, link. Moja matična ploča je: Gigabyte GA-945GCM-S2L, obična, ''kancelarijska'', iz 2007. ili 2008, link. Moji zvučnici su: Logitech X-210, link. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Bez daljneg samsung I9000 tj Galaxy S 1 ima jedan od najboljih muzickih cipova kod mobilnih telefona, i definitivno je daje kvalitetniji zvuk od te integruse, u svakom pogledu. Ovo sve moze da ti potvrdi i moj kolega foruma flamingos on ima (izmedju ostalih) i Samsung Galaxy S 1 tj I9000.
E sad to se odnosilo na slusalice, sad koliko je pametno kaciti fon na zvucnike(ja licno bih kacio) . ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sale94 na korisnoj poruci: | ||
Prief Lirator (16.9.2012) |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hvala ti, a zašto ne bi bilo pametno kačiti telefon na zvučnike, odnosno koje mogu biti posljedice? Dobro, sad si ispravio i napisao da je u redu, ali koje bi inače mogle biti posljedice?
Do sad sam kačio iPhone prve i iPod Touch druge generacije i nije bilo problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa znas kako ima pojedinih slucajeva kada to i nije najpametnije,ako telefon nema dobar dsp tj cip za muziku, i ako nema dobar izlaz+ako je neko debil ko jedan moj drug koji je 1 godinu kacio nokiu x2 na altek lansing 5.1 150w zvucnike, i posle godinu dana crkao mu je dzek za sluske i sad se ne cuje kako treba,samo distorzija.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sale94 na korisnoj poruci: | ||
Prief Lirator (16.9.2012) |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Aha, znači ako je slab čip na telefonu ili ako su jaki zvučnici... ako išta znači ja ne bih glasno puštao.
Evo ja sam sad probao i teško je tačno ocijeniti, ali čini mi se da je ipak bolji zvuk sa telefona nego sa kompa. Samo što moram naći neki ekvilajzer da dodatno podesim zvuk. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Samo se ne preporucuje kaciti mob na bas velike zvucnike,ako fon nema dobar posveceni audio cip + jak izlaz. Stari fon Nokia n91, je cini mi se jedan od telefona koja je mogao da izvuce strasno velike zvucnike,neki su ga kacili i na pojacala, ali to je ujedno i telefon koji je imao Harman Kardon pojacalo u sebi, tako da to sve objasnjava da tu je iphone koji ima jako dobar izlaz i on provereno gura i zvucnike vece snage. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Glupo pitanje | Srlisone | Kvarovi | 4 | 10.12.2011 23:19 |
Glupo pitanje? | virtualstefan | Grafika | 7 | 26.10.2011 0:21 |
Jedno,mozda glupo, pitanje | MIlan Djukic | Osnovne komponente | 4 | 1.7.2008 14:57 |
Jedno sitno bezveze glupo pitanje na koje mi treba odgovor | ivanza | Osnovne komponente | 1 | 19.6.2008 23:36 |
Glupo pitanje | ac\dc | Ostale komponente | 6 | 30.4.2008 22:31 |