![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Mozda nije dobro definisan naslov teme, ali problem je sledeci:
Primetio sam da mi se vec par dana restartuje kablovski modem sam od sebe. Isprva sam mislio da je mozda nesto do provajdera, ili vec nesto tako sto ce se vec resiti. Medjutim taj problem se nastavio. Na kraju sam ustanovio da se modem restartuje kada mi je klima ukljucena, zbog verovatno nedovoljne jacine struje ili sta vec. E sada, u sobi u kojoj mi se nalazi racunar nalaze se samo 2 uticnice za struju na razlicitim krajevima sobe. Kako se klima nalazi na istoj strani gde i racunar onda je sve tu leglo na tu jednu uticnicu. Sto znaci napajanje za racunar, monitor, zvucnici, stampac, modem, ruter, i na sve to jos klima. Pa me zanima koja su eventualna resenja ovog problema osim ociglednog da uzmem malo duzi produzni kabal i da klimu prikljucim na drugu uticnicu na kojoj se mada vec nalazi TV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Zvuk na računaru
Član od: 30.10.2009.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 146 puta na 134 poruka
|
![]()
Pa možeš da ovojiš na drugu fazu koja je manje opterećena ako je to
razlog tvog restarta..Predpostavljam da imaš trofaznu struju. Ako imaš unimer proveri voltaže kod mene su sve tri različite.. Onda znaš koje su ti različite faze.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Vidi kako će da se ponaša kad promeniš utičnicu (pre toga isključi struju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Problem sa PLAVIM EKRANOM | backo87 | Kvarovi | 7 | 25.10.2010 18:12 |
Problem sa bootovanjem sa DVD-a za iATKOS S3 v2 | toology | Operativni sistemi | 0 | 9.9.2010 2:03 |
WBR-3408 11g Wireless Broaband Router- Problem sa umrežavanjem | Hich | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 19.2.2010 9:42 |
HP DeskJet f4180 - problem sa instalacijom | vanila | Ostale komponente | 3 | 12.3.2009 19:22 |