![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 14.10.2012.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 52 puta na 51 poruka
|
![]()
Imam ovu tv kartu
Kupio je pre 6 meseci polovnu i radila je normalno sve do sada kad ne mogu da pokrenem ikonicu PVR2 koja služi za pokretanje programa i gledanje TV kanala. Na laptopu pokrenem tu ikonicu i pojavi se poruka fails to build graph. Restartujem, shut down, reinstaliram drajvere sa Cda koje sam dobio, ništa ne pomaže. Zna li neko slučajno rešenje za ovaj problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.645
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]()
Ako je teraš na Windows 7, najverovatnije zbog toga brljavi. Te TV karte su mahom predviđene da rade pod XP-om.
Sumnjam da će uspeti, ali za početak probaj da staviš compatibily mode (desni klik na PVR ikonicu -> Properties -> Compatibilty tab -> Run as Win XP). Ako neće tako, probaj sa drajverima za Vistu: http://www.leadtek.com/eng/support/d...aspx#id=driver Za te stvari je poželjan uvek clean install, pa probaj da vidiš da li će program poput Driver Sweeper-a naći "ostatke" drajvera i kad ih uninstalliraš. Ako ih ima, briši, pa pokušaj sa instalacijom ponovo. Ako i to ne uspe - http://bit.ly/19Xp5zr jbg ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Partybreaker na korisnoj poruci: | ||
Mali Princ 81 (16.9.2013) |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
U uputstvu koje držim ispred sebe stoji sledeća rečenica " Compatible with Windows Vista and Windows 7 "
![]() Uradio sam uninstall svega, pa ću opet da instaliram, šta ću drugo ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 813 puta na 699 poruka
|
![]()
Dotična kartica radi bez problema i na Win 7 i 8, Leadtek je objavio kompatibilne drajvere. Iz mog iskustva sa Leadtekovim TV karticama nema tu puno opcija, ili je nešto pobrljavilo u samom Windowsu, gde je najčešće reinstalacija sistema jedini izlaz, ili je grafika završila karijeru, što se može lako proveriti na drugom kompjuteru.
Inače treba instalirati uvek najsvežiju verziju PVR2 aplikacije i drajvere sa sajta proizvođača, a ne one sa CD-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Uspeo sam! Prvo sam uninstalirao sve drajvere i kodeke, a zatim sam ih ponovo instalirao sa CD-a koga sam dobio uz ovu USB kartu.
Instaliran mi je neki TMPGEnc 4 ? Ne znam da li mi ovo treba i čemu služi ? Partybreaker mi je napisao da stavim compatibily mode (desni klik na PVR ikonicu -> Properties -> Compatibilty tab -> Run as Win XP service pack 2 ), to sam i uradio i proradilo je, ali me nervira što tako odjednom počne da brlja i propustim emisiju koju sam hteo da pogledam na TV !!! Hvala ekipa na nesebičnoj pomoći !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.645
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]()
Koliko god da je Leadtek stvarno jedno od većih imena što se tiče TV karti, bar jednom svaki vlasnik mora da prođe kroz muke sa drajverima. I sâm sam iskusio to. A čini mi se da je frekventije kod eksternih kartica. Sećam se muka kad prebacim TV kartu u drugi USB port, pa drajveri polude potpuno (hint - odredi jedan USB port i samo na njega kači)...
Znači samo jaki živci i gomila guglanja i čačkanja. A kad proradi - samo ne diraj. ![]() Ideju nemam šta je TMPGEnc4, liči kao da je propratni softver koji se instalira uz drajvere za TV kartu (ko je rekao bloatware?) i služi za obradu videa. Mislim da možeš da ga brišeš, osim ako nemaš nameru da ga koristiš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Hah upravo sam pokrenuo ikonicu TMPGEnc4 i imam šta da pročitam " The trial period is over "
![]() Još jedna stvar koju sam hteo da napomenem, ranije sam samo "čupao" usb iz laptopa kad iskljucim PVR2, bez prethodne odjave dole desno na " safely remove program " !!! Moguće da je to jedan od razloga što mi je poludeo program za gledanje TV kanala preko laptopa. Sada idem u donji desni ugao na unload, pa tek onda " eject winfast media " !!! Idi bre .. čitava nauka oko jedne oooobične eksterne TV karte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa Telenor (Crna Gora) mobilnim internetom | ezenkiel | Internet usluge | 3 | 12.8.2011 17:32 |
Problem sa startovanjem Windowsa XP | Goldfinger | Operativni sistemi | 2 | 23.11.2009 1:30 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |
Problem sa zujanjem ventilatora grafičke karte! | Oliwer | Kvarovi | 1 | 26.11.2008 0:44 |
Problem sa startovanjem igrica | Chemist | Akcione igre | 6 | 27.1.2008 10:41 |