![]() |
![]() |
|
Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.3.2013.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Jeste,ima Avira,ima taj Avast,verovatno je i BitDefender takav,besplatni su,ali moras nakon izvesnog vremena da apdejtujes licencu ko da su komercijalni proizvodi,sto moze da pravi probleme ako si u offline uslovima,a potrebna ti je kakva-takva zastita.Ima li neki da je potpuno freeware,da nisam u obavezi da nista aktiviram,kao npr. na Baidu AV, Panda cloud-u,koji nesto vrede.Msm da ClamAV ne vredi,nisam ga probao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 2.6.2008.
Zahvalnice: 93
Zahvaljeno 311 puta na 294 poruka
|
![]()
Imaš Comodo, 360 Internet Security 2013 pored ostalih Bitdefender, avira,avast, Roboscan Internet Security Free.........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Svaki av mora da updatuje bazu svoju kolko znam a za to ti treba net kad tad.
Druga stvar kad nisi na netu verovatnoca da zakacis nesto se meri u promilima, osim ako nemas priglupe drugove koji ti uvaljuju razne fleseve koji su neprovereni ^^. Al i za takve slucaju postoji program domaci za koji ne treba nikakav update. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
@ sale94: ako misliš na MCShield, i njemu je povremeno potreban update.
@ ScienceFiction: stvarno ne razumem tvoju problematiku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 4.4.2012.
Zahvalnice: 1.413
Zahvaljeno 341 puta na 185 poruka
|
![]()
Ne razumem zasto ljudi zaobilaze Microsoft Internet Security. Sasvim lepo radi na W7 (valjda i na Visti) a u W8 dolazi integrisan. Ja vec dve godine nemam nikakvih problema sa virusima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koliko znam on i Kaspersky imaju najmanje false positive-a. Za ostalo ne znam...ali po nekim testovima sto sam citao skoro da i nema false positive.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
Da, nema ih, ali npr. ni Notepad nema false positive
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koristi free av + neki fw i neki skener.Recimo moja kombinacija.Avast free + comodo fw + Malwarebytes Anti-Malware i sve radi super.Nemam malicioznog softvera u kompu.Po mom licnom ukusu kad bi mogao da biram najpre bi uzeo KIS ili KAV ali nisu besplatni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
Član od: 19.10.2011.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 245 puta na 227 poruka
|
![]()
paaa, Linux je besplatan...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pci to usb adapter...da li postoji? | Dexy030 | Ostale komponente | 12 | 17.2.2012 22:33 |
[Symbian] Postoji li CCleaner za Symbian? Ima li Symbian "registry"? | ZoNi | Programi za mobilne telefone | 1 | 4.11.2010 11:26 |
Da li postoji PSP emulator koji radi? | Misone | Konzole | 3 | 31.12.2009 18:13 |
Dobar besplatan Game Video Capture program (ako postoji)? | zvucnjak | Video/TV softver | 6 | 18.10.2009 13:40 |
Da li postoji način... | mali86 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 4 | 11.10.2009 22:31 |