![]() |
![]() |
|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]()
Ne mogu da verujem da niko jos nije stavio ovu temu... Dakle, treba mi skener, po mogucstvu A3, a opet, sto kvalitetniji...Koju marku preporucujete i za koji kes. Treba mi za graficki dizajn....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starośeđelac
|
![]()
Nisam neki poznavalac skenera,ali marke tipa Mustek ili Canon ce te sigurno zadovoljiti.A cuo sam da ima kvalitetnih skenera marke Benq po maloj ceni,pa uzmi i njih u obzir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
I meni je bio potreban A3 skener, ali nije bilo šanse da ga nađem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]()
A sta mislite o nekom HP a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
eat, sleep & blink
|
![]() Citat:
1. Optička rezolucija : 300x600 dpi 2. Senzor : CIS 3. Veličina dokumenta : 297x432mm 4. Dimenzije : 562.9x383.9x86.5 mm 5. Masa : 4.6 kg Inače, kao i svi ostali skeneri koji nam dolaze iz Musteka, i ovaj radi preko USB-a. Mislim da sam ti pomog'o, a ako ti treba još nekih karakteristika, javi se. Skeneri su im dobri, nećeš se pokajati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starośeđelac
|
![]()
Inace,kakvi su Canonovi skeneri CanoScan LiDe sto ih reklamiraju u onom cenovniku uz SK?Mislim prvenstveno na odnos cena/kvalitet?Ne bih neku zver od skenera od 300 evra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eat, sleep & blink
|
![]() Citat:
Summary: Incredible price for an A3 scanner - look at the price of the competition. Not the fastest scanner out there but look again at the price. We run a "paperless office" with everything scanned to disk, be lost without this tool. Recommended. Strengths: LOW PRICE -- an A3 scanner for around $150! Good software. Large size. Weaknesses: Cheap ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
drajveri za skener: HP scanjet 4670 | jagodanbg | Ostale komponente | 4 | 7.1.2006 20:26 |