![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 18.5.2006.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 28 puta na 12 poruka
|
![]()
Мој буразер има проблем са плејерима, тачније кодецима ... претпостављам.
Инсталирани су MV2, GOM (пушта и двд), winamp, windows-media и BS плејер. Инсталиран је кодек који је тражио GOM плејер (заборавио сам назив) као и један филтер (да би након тога он прихватио ДВД), и ништа, па смо дадали и кодеке wmpcdcs8, divx codec. Али на сваком плејеру било какав снимак да се пусти ави, мпег или двд, слика је претерано црвена. У чему је проблем, који је то кодек у питању или је можда до монитора ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Obrisi sve kodeke sto imas i skini K-Lite Codec Pack. Po meni najbolji kodeci koji mogu da se nadju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
jao ja za video koristim KMPlayer...po meni najbolji ni jedan kodek mi do sada nije trazio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zato sto ima svoje integrisane video kodeke. Ja prvenstveno ne volim takve player-e jer nece bas "sve" da puste a i kodeci mi trebaju zbog video konverzija (avi>flv, flv>3gp, mpg>avi...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starośeđelac
|
![]()
Gomila instaliranih kodeka za raznorazne programe može da izazove neke probleme. Zbog toga je najbolje da uradiš ono što je i Dzoni preporučio, izbriši sve dosadašnje kodeke, i instaliraš K-Lite Codec Pack koji sadrži sve od te vrste što će ti trebati za ugodno gledanje filmova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Ок, пробаћу, па се јављам.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Избрисао сам кодеке и инсталирао K-Lite Codec, као и KmPlayer(не вреди). И јединa промена је да ДВД file може да пушта преко виндовс медие и слика је у реду.
Али све остале divx фајлове (avi,mpeg ...) и даље репродукује са јако црвеном сликом. Значи успех је половичан са овом комбинацијом. Шта сад ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa sta tu moze da ne valja, mozda je glupo ali probaj sa novim driver-ima za grafu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Avioni | Dr Zoidberg | Brbljaonica | 3931 | 17.4.2022 21:11 |
Повратак на Ie | wu-gambino | Aplikativni softver | 11 | 27.8.2008 21:00 |
Сусе 10.2- инсталација на други хард диск | Rockford Rock | Slobodni softver | 2 | 9.1.2007 0:20 |
Српска Ћирилица на Форуму | nikolam | Forum o forumu | 9 | 1.9.2006 17:49 |
СП2 на српском | Томица | Operativni sistemi | 14 | 2.5.2006 1:40 |