![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
U protehlih 7-8 godina ili vise,od kod se plaća RTV pretplata ja na svom računu koji dobijam ,cifra je neverovatna i sve je veća jer je od početka nikad nisam plaćao. Elem i da sam hteo da platiim nisam mogao jer sam na računu za struju isto toliko godina u minusu od 2-10k,pa i dan-danas.
Ako medju vama ima nekog sa iskustvom po pitanju prava RTS na tužbu protiv mene,ili bilo kog drugog (ne) platisu,neka mi pojasni mogućnost za odbranu. Dali je istina i to ,da slučaj zastareva posle godinu dana, pa su u mogućnosti da me tuže samo za zadnjih 12meseci? Ima li uopste nekoga ko plaća RTV pretplatu. U mom kraju jako milo ljudi to čini nekih 10-ak %.Nije da sam ja odgovorniji platisa od ovih ostalih,ali mi jako bode oči ogromna cifra. Od skoro sam pretplatnik IPTV-a pa se nadam da sam sa sa time osigurao bar sto se tiče pravne sigurnosti u daljem periodu ili i pored tog ugovora sam obavezan da plaćam RTV pretplatu? Sent using TT |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Obrati se njima pa ih pitaj. Ovo nije pravo mesto za to.
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Joomla! i VirtueMart, problem sa načinom plaćanja i isporukom | Aleksandar1987 | Web razvoj | 1 | 24.4.2012 4:47 |
Za šta mi dajemo 500 dinara pretplate? | freeminder | Opšta kultura | 470 | 8.9.2011 18:12 |
Pretplate? | Johnny | Forum o forumu | 2 | 9.7.2007 20:16 |
Snizenje WoW pretplate? | Insecticide | Mrežne igre | 5 | 30.6.2007 16:02 |