![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Ovako gledao sam i nigde ne mogu da nadjem neke vezbe za ostajanje u zeljenoj liniji.
![]() Znaci neke vezbice jedno pola sata dnevno za te vezbice.Tipa trbsnjaci,sklekovi i tako to...ima li neko predlog kako da pocnem i sta.... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 15.3.2009.
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 71 puta na 56 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
ma meni treba neki program od svih tih spojeno,jedino zgibove ne mogu nemam gde....xD
|
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Oćeš da kažeš da ne možeš da nađeš informacije na netu, iako kozmetika, farmacija i "looking good and living heatlhy" predstavljaju industrije koje mlate najviše para? I od 100 sajtova, bar 10 pripadaju ovakvim tipovima firmi?
Btw, ovi sajtovi ti mogu pomoći 5%, preostalih 95 zavisi od tebe. I šta se tripuješ oko ovoga? Jedva imaš 15 godina. Osim ako nemaš 100 kila na 168cm, ne bih se opterećivao previše ovim stvarima da sam na tvom mestu. |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Linija - trčanje, plivanje, vožnja bajsa (iznad 25kmh)...
''Kućno napucavanje'' - sklekovi, zgibovi. |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Imam 181cm i 70 kila.....xD
|
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
ja bih samo kuci.....xD
|
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
U kakvoj liniji ti želiš onda ostati.
![]() Ako želiš malo da se ''napuckaš'', a nećeš u teretanu i nemaš uslova za zgibove, radi sklekove. |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
181 cm i 70 kg?
U jbt, baš si debeo ![]() Jel si računao da ćeš do 22-23 da dobiješ još nekoliko cm (visine ![]() Btw, nije mi baš najjasnije o kakvoj liniji pričaš.. Šta se tripuješ jbt ? ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]() Citat:
![]() Tako da ti je ovo jedna od onih predrasuda tipa vezanih za bodibilding koje mnogi satro strucnjaci forsiraju jer ustvari nemaju pojma. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Ovako.....zelim jednostavno da ostanem ovakav kakav sam do leta...xDD
Pa neke vezbe kao sto rekoh sklekovi,trbusnjaci...stomak da ostane u redu,ne trebaju mi misici....xD Sto se tice dijeta,jedina dijeta je slatkis na dan...xDDDD Voce vec dovoljno jedem,tako da to je ok. Tegovi mi ne padaju napamet....xDD |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
Član od: 25.12.2009.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 298 puta na 156 poruka
|
![]()
Ja imam 48kg-49kg visina 160cm (5.razred
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema veze. Vidiš i sam koliko ima vitkih ljudi u gradu, a kladim se da 95% ništa ne trenira.
![]() Samo gledaj da budeš fizički aktivniji i nećeš ništa dodatno nabaciti. E sad, kreni sa sklekovima, vozi bajs (nađi neko društvo, kao ja)... Šta znam šta se tebi sviđa. ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Nisam znao da si autoritet za ove stvari (da, sad dolazi onaj deo kad ćeš da mi ispričaš kako se baviš bodibildingom već X broj godina itd...). S obzirom da si za mene na SKF provokator i mudroser, neću previše da zalazim u detalje tvog odgovora, osim da ti istaknem da sam rekao da "nepovoljno utiče na rast" (to možeš da shvatiš kao "razvoj"). A za steroide, "niko nije lud da ih koristi pre 20 godina" i "da donekle ometaju lučenje prirodnih blablabla", moram da te pitam samo da li si siguran? To je to, moj odgovor je se ticao Lazara, a inače imam pametnija posla nego da se prepucavam s tobom ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]()
i ima li neko da mi preporuci nesto za kuci?XD
ili smao da idem na ovo slatkis dnevno?xD |
![]() |
![]() |
#18 | |