Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 1.2.2008, 16:26   #1
bojanh
Starosedelac

Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 540
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
Cool Avencast: Rise of the Mage

Dakle,izasao je novi klok Di(j)abla.Gledao sam malo na youtube i cini mi se da je dobra igra,izgleda sasvim solidno.Evo link za zainteresovane http://youtube.com/watch?v=R5ArmxqNlC4

1.Koliko sam skontao,u igri moze da se razvija samo madjionicar,ili sam ja pogresio?
2.Da li je razvijanje lika ograniceno samo u smeru magija,spellova,ili moze i da se razvija i nabildovani dasa sa dve "sikire" u ruci,sa critical udarcima i ostalim stvarima koji karakterisu warriora,koji bez imalo mozga ulece u masu i ubija sve pred sobom?
3.I na kraju,jel uopste moguc izbor likova,to jest jel postoje neki misicavi stvorovi da se izaberu,ili je to u ovom slucaju samo stari dedica jedina sansa da se spase svet od demona?
Iznesite vase utiske o ovoj igri ako ste igrali ili ako znate odgovore na moja tri pitanja,pa da vidim jel igra vredna "kupovine"
bojanh je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.2.2008, 13:12   #2
bojanh
Starosedelac

Određen forumom Re: Avencast: Rise of the Mage

posto vidim da niko nije nista odgovorio,znaci da niko nije ni igrao.
evo ja sam malopre nabavio igru i instalirao,i moram reci da ovo nije moj tip igre.
u igri mozete da vodite jednog lika kojem razvijate samo sposobnosti za spellove i magiju,sto je po meni zestoki shit.
dakle nema uopste mogucnosti da se razvija warrior.ako volite close combat,moja preporuka je da zaobidjete ovu igru jer nemate sta da trazite u njoj,a ako volite magije onda izvolite pa probajte.razocarao sam se u ovu igru,sad opet moram cekati da izadje neki novi rpg ali sa warriorom
Stara 2.2.2008, 20:36   #3
Nash Knight
Banned

Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka

A ja pa bas najvise volim "madjije" . Koja je zahtevnost za ovu igru (da ne kopam sad po netu)?
Nash Knight je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.2.2008, 21:58   #4
bojanh
Starosedelac

Citat:
Nash Knight kaže: Pregled poruke
A ja pa bas najvise volim "madjije" . Koja je zahtevnost za ovu igru (da ne kopam sad po netu)?
eto onda prave igre za tebe ;P
imas na sk sajtu u rubrici "Test play" mali opis igre...a zahtevnost nije uVopste velika

Potrebno:
Intel Pentium 2,2 GHz / AMD Athlon 2200+, 512 MB RAM-a, nVidia FX 5700 / ATI Radeon 9700
Poželjno:
Intel Pentium 3,0 GHz / AMD ekvivalent, 1 GB RAM-a (Vista), nVidia GF 6800 / ATI x800 256 MB

Stara 19.2.2008, 19:29   #5
Blood Raven
Član

Član od: 13.11.2006.
Zahvalnice: 188
Zahvaljeno 412 puta na 120 poruka

Probao sam malo juce da igram i za sad nije losa s'obzirom da obicno tezim ka magu u rpg-u.
Blood Raven je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 25.2.2008, 12:57   #6
ivanxxxxxxx
Veteran

Član od: 9.8.2007.
Zahvalnice: 79
Zahvaljeno 59 puta na 41 poruka

Jako zanimljiva igra, posebno ako je igrate kao borac zbog raznih kombo udaraca. Svidjaju mi se i neke zagonetke u igri bas su osvezavajuce kao i sistem razvoja lika.
Spoiler za Najvise se mi se svidja:
ona prostorija sa slikama, koja vraca u proslost, a vezana je za onog ludog naucnika, i tu je ona masina za ispiranje mozga koja prenosi znanje sa jednog na drugog. Pa kad razresite problem u proslosti vratite se u sadasnjost i odvedete ludog naucnika i uzmete mu znanje a on kaze sad mi je mnogo lakse vidim sve bistrije, sad mi je odjednom sve jasno...
Ili kada vam onaj demon zarobljen u kavezu ponudi da ga oslobodite a za uzvrat ce vam otvoriti demonska vrata, a vi ga oslobodite i on vas na kraju igre saceka u slicnim okolnostima tj. vi budete zarobljeni i kazete mu oslobodi sad ti mene kao sto sam ja tebe, a on na to: ti si mene oslobodio zato sto ti je to odgovaralo a ko kaze da meni sad to odgovara i zbrise i ostavi vas u prostoriji bez izlaza ...resenje: pozovite onog trgovca u pomoc i to tri puta.
Ili kad istog tog trgovca koji pokusava da ukrade i ako je opomenut carobni stapic koji pripada kraljici iz zemlje bajki juri panter
ITD....

Svaka preporuka...

Poslednja ispravka: Patton (25.2.2008 u 15:31)
ivanxxxxxxx je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Rise of Nations: Rise of Legend Nikola_BN Strateške igre 11 12.11.2017 10:56
Rise & Fall phoenix[illusion] Strateške igre 7 1.8.2016 22:23
The Settlers® Rise of an Empire galebns Strateške igre 39 23.5.2010 15:55
Rise of Nations VS. Rise of Legends huligan Strateške igre 12 6.1.2007 23:17
Rise and Fall demo problem Cheguevara O igrama uopšte 3 19.12.2006 17:00

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 18:25.