Prikaz jedne poruke
Stara 4.2.2010, 21:14   #13
La.Prestige
Starosedelac

Član od: 24.8.2008.
Zahvalnice: 634
Zahvaljeno 461 puta na 290 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku La.Prestige Slanje poruke preko AIM-a korisniku La.Prestige Slanje poruke preko MSN-a korisniku La.Prestige Slanje poruke preko Yahooa korisniku La.Prestige Slanje poruke preko Skypea korisniku La.Prestige
Određen forumom Re: Povezivanje racunara bez busenja poda!

Citat:
ivan90BG kaže: Pregled poruke
@La.Prestige

A jel imaš ti neku već postojeću rupu u ploči između dva sprata. Recimo rupu za stepenice. Možeš da sprovedeš LAN kabl iz sobe sa kompom, pa niz stepenice do dole. E sad ako su na putu jedna ili više vrata onda je nezgodno. Mada mogao bi da izrežeš prorez u štoku od vrata taman da prođe kabl, ili isto to sa pragom ili pak da probušiš rupu u vratima blizu šarki ali da kabl tu bude labav da bi vrata mogla da se otvaraju i da se kabl ne zateže.

A ako su ti stepenice spolja onda razmotri da izbušiš prozorski okvir i da kabl sprovedeš spolja. E sad ako ti je sve od PVC-a ili aluminijuma i ne možeš da iskoristiš ni jednu od gore pomenutih solucija onda buši ploču. To ti je i bolje rešenje nego da bušiš spoljne zidove jer će ti onako kabl ići spolja a kroz rupe će izlaziti toplota, a ako bušiš ploču sve je unutra. Samo nađi ako možeš neku plastičnu ili metalnu cev da je metneš u rupu, al nekako da ne ispada.
Mislim da cu ipak probusiti pod. Nisam nesto pri parama, a imam kabl, sa kojim cu povezati racunare. Samo cu zvati nekog da mi probusi rupu i to je to. Posto mi je sestra dole, a njoj treba net, ipak cu povezati kablom.

Citat:
player1 kaže: Pregled poruke
I naravno, ako mreza nije sifrovana, radovace se i komsije u susednim stanovima.
Zbog toga i necu uzeti ruter.

Hvala svima na brzim odgovorima, predlozi su mi svakako dobrodosli.
La.Prestige je offline   Odgovor sa citatom ove poruke